MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Toe aan verkoeling? Alles wat je moet weten over de Aircooler!

Blog

Het is natuurlijk ontzettend lekker weer buiten op dit moment en het zonnetje is volop aanwezig. Kijkend naar de weersvoorspellingen voor de komende dagen hebben we hier voorlopig ook nog veel plezier van gelukkig! Er zijn eigenlijk alleen maar voordelen op te noemen aan dit lekkere weer, maar toch is er ook een klein nadeel en dat is de warmte in huis… Slapen met die hitte is natuurlijk nooit lekker en zitten we eigenlijk ook helemaal niet op te wachten. Een Aircooler doet dan wonderen.

Laten we daar dus de perfect oplossing voor hebben! Zo heb je nooit meer slapeloze nachten door de warmte in huis. We laten jullie namens deze blog namelijk graag kennismaken met de nieuwste Aircooler van MOA. In deze blog lees je alles wat je over dit product moet weten en wat de belangrijkste kenmerken hiervan zijn. Gegarandeerd dat je straks niet anders meer wilt! 😉

Wat is een Aircooler?

Een Aircooler is een apparaat dat een ruimte koelt door koud water te verdampen en de kamer in te blazen. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid in de ruimte en blijft elke ruimte koel en aangenaam. De MOA luchtkoelers zijn uiterst efficiënte luchtkoelers in een superluxe uitvoering en zit tussen een airco en ventilator in. De Aircooler kan optimaal koelen, maar is ook geschikt voor het bevochtigen of zuiveren van de lucht. 

Het werkingsprincipe is als volgt: vul de Aircooler met kraanwater, kies uit één van de drie modi (normaal, natuur of slaap), stel de gewenste windsnelheid in (hoog, middel, laag), zet eventueel de timer aan en geniet van een heerlijk koud briesje. Wat helemaal ideaal is aan dit apparaat, je kunt deze heel gemakkelijk vanaf een afstandje aan en uit zetten met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee stel je ook nog eens het kantelen en draaien van het apparaat in.

Een extra bijkomstigheid van deze Aircooler is dat deze verkrijgbaar is in 2 verschillende kleuren, namelijk zwart en wit. Zo is er voor ieder wat wils en dit maakt het design mogelijk voor iedereen. Om een duidelijk beeld te schetsen hebben we een lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken op een rij.

De belangrijkste kenmerken van de MOA Aircooler ACB19

  • Inhoud watertank: 3 liter
  • Verkrijgbaar in het zwart en wit
  • Draai- en kantelbaar
  • 25.8 cm bij 22 cm bij 74 cm
  • Timerfunctie
  • Afstandsbediening
  • 3 verschillende snelheden (high, middle, low)
  • 3 verschillende modi (normal, nature, sleep)

Een Aircooler kan dus eigenlijk niet ontbreken tijdens deze warme dagen. Deze komt natuurlijk helemaal goed tot zijn recht straks tijdens de hete zomerdagen. Dan kan iedereen wel een lekker koud briesje gebruiken.

We hopen dat we je door middel van deze blog voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over de nieuwe Aircooler. Nieuwsgierig geworden naar onze MOA Aircooler? Bekijk het product hier en ervaar het gemak zelf!

MOA Aircooler

Toe aan een beetje verkoeling tijdens een warme dag? Dan is de MOA Aircooler echt iets voor jou. Deze luchtkoeler zorgt er namelijk voor dat elke ruimte koel en aangenaam blijft. Deze beschikt over verschillende standen en modi, waardoor je alles zelf bepaald. Bekijk het product gauw in onze shop!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.