MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

5 tips om als single Valentijnsdag geslaagd door te komen

Afbeelding Valentijnsdag

We kunnen Valentijnsdag al ruiken: allemaal stelletjes die samen iets leuks gaan doen, hand-in-hand lopen door de stad of elkaar verplicht cadeautjes geven. Voor jou ziet deze dag er alleen heel anders uit, en dat is een feestje. Een feestje? Ja, want jij kan de hele dag doen waar jij zin in hebt. Je hoeft de chocola niet te delen, je kan stinkkaas eten zonder dat iemand daar last van heeft en je hoeft niet te doen alsof je dat cadeautje zó leuk vindt.  

Maar toch, hoe zorg je er nou voor dat je zo’n dag alleen, maar wel geslaagd doorkomt? Lees hier onze 5 tips! 

  1. Start met een gezonde smoothie als ontbijt. Onze blender kan daar goed bij helpen. Let er wel even op dat je dan eerst de vloeibare ingrediënten, zoals melk of sinaasappelsap, en daarna pas de vaste ingrediënten, aan de glazen blender-kan toevoegt. Je hoeft tussendoor niet te husselen. Op deze manier wordt alles perfect en zonder klontjes vermalen tot een egale en lekkere substantie. 
  1. Maak een heerlijke lunch: tosti-tijd. Een zelfgemaakte tosti, er is toch niks lekkerders dan dat? Stel jouw tosti volledig samen zoals jij dat wil (ja, een overload aan kaas kan dus ook). Naast brood kun je ook groentes, vlees en vis bereiden met het MOA tosti-apparaat. 
  1. Bak een lekkere taart om jezelf te verwennen. Je kan zelf deeg kneden, vloeistoffen mixen, slagroom kloppen en vruchten pureren, of je besteedt deze taken uit aan onze elektrische handmixer. Door de twee kloppers en de deeghaken maak je in een handomdraai beslag, sauzen en deeg voor heerlijke gerechten en baksels. Maak een taart met smaken waar jij zin in hebt en kijk vandaag gewoon even niet naar de calorieën.  
  1. Plof op de bank met een kop thee. Zet je lievelingsfilm aan en geniet van de rust. Zin in een kop thee? Onze waterkoker maakt binnen een minuut jouw kop thee klaar. Heb je het wat fris op de bank? Het elektrische overdeken van ons merk is op verschillende plekken te gebruiken om jezelf onder te verwarmen. Enjoy the movie! 
  1. Eindig met een avondmaal waar jij zin in hebt. Om Valentijnsdag goed af te sluiten, raden we je aan om te eindigen met een maaltijd die het meest bij jou past. Heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Wij hebben een friteuse, rijstkoker, slowcooker, tafelgrill en nog veel meer om jouw perfecte avondmaal gemakkelijk klaar te maken.  

Klinkt dat niet als een geslaagde Valentijnsdag? En je hebt er geen relatie voor nodig! In plaats van hand-in-hand lopen door de stad, verwen jij jezelf met datgeen waar jij het meest zin in hebt. En laten onze producten je daar nou perfect bij kunnen helpen… Ben je benieuwd naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk hier onze producten

We wensen je alvast een onvergetelijke Valentijnsdag! Laat je niet gek maken door de zwijmelfilms op de televisie maar ga optimaal genieten (van jezelf). 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.