MOA

De verschillen tussen de MOA luchtkoeler en de MOA airconditioner

Naamloos-1

Feeling hot, hot, hot! De zomer is weer aangebroken in Nederland oftewel, we gaan een aantal hele warme dagen tegemoet. Want zo is Nederland, of extreem warm of extreem koud. Wat betekent dit? Dat luchtkoelers en/of airconditioners je beste vrienden zijn. Een luchtkoeler of een airconditioner helpt je namelijk de warmte wat dragelijker te maken, en dat wil je. In deze blog leggen we je de verschillen uit tussen onze luchtkoelers en onze airconditioners. Best friends forever!

De luchtkoeler vs. de airconditioner

We horen je nu denken: ‘Oké ik wil een luchtkoeler of airconditioner tegen deze warmte, maar welke moet ik kiezen en waarom?’. Een hele terechte vraag! Geen zorgen, in deze blog wordt er antwoord gegeven op je vraag.

Luchtkoelers worden ook wel aircoolers genoemd. De luchtkoelers worden vaak door elkaar gehaald met airco’s. Er zit echter best een verschil tussen aircoolers en airco’s. Het grote verschil zit ‘m in de manier van koelen. Een aircooler koelt de ruimte door koud water te verdampen en de kamer in te blazen. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid in de ruimte. Een airconditioner daarentegen, onttrekt warme lucht uit de ruimte en ontvochtigt daarbij de lucht. Dit is omdat er in warme lucht standaard meer vocht zit dan in koude lucht.

De verschillen tussen de MOA luchtkoelers en de MOA airconditioners

MOA biedt 8 verschillende luchtkoelers (aircoolers) aan en 9 verschillende (mobiele) airconditioners. We zullen eerst de kenmerken van de luchtkoelers behandelen en daarna de kenmerken van de airconditioners. Tot slot bekijken we de verschillen tussen de producten.

MOA Luchtkoelers
MOA biedt verschillende multifunctionele 3 in 1 aircoolers. Dit zijn uiterst efficiënte luchtkoelers in een superluxe uitvoering. De apparaten kunnen optimaal koelen, maar zijn ook geschikt voor het bevochtigen of zuiveren van de lucht. Het werkingsprincipe is als volgt: in de luchtkoeler wordt water langs een rooster geleid. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries. Voel je de koele bries al?

MOA Airconditioners
De airconditioners van MOA zijn in elke ruimte van je woning perfect als verkoeler of verwarmer te gebruiken. De mobiele en compacte airconditioners hebben een laag energiegebruik, zijn makkelijk te verplaatsen, stil in geluid en hebben een goede koelcapaciteit. De mobiele airco’s zijn allemaal voorzien van een afstandsbediening en sommige werken zelfs op WiFi. Makkelijk te gebruiken dus!

Verschillen MOA Luchtkoelers en MOA Airconditioners

  • De MOA luchtkoelers koelen de ruimte door koud water te verdampen en de kamer in te blazen en de MOA airconditioners onttrekken warme lucht uit de ruimte en ontvochtigen daarbij de lucht.
  • De MOA luchtkoelers hebben een koelvermogen van 80W en de MOA airconditioners hebben een koelcapaciteit van 9000 BTU.
  • De MOA luchtkoelers hebben een 12uurs timer en de MOA airconditioners hebben een 24uurs timer.
  • De MOA torenventilatoren (luchtkoelers) hebben een LED-display, de MOA airconditioners niet.
  • De MOA luchtkoelers hebben een gewicht van circa 6 kilo en de MOA airconditioners hebben een gewicht van circa 23 kilo.

We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de verschillen tussen de MOA luchtkoelers en de MOA airconditioners. Go enjoy it!

Benieuwd naar de MOA luchtkoelers? Bekijk hier onze luchtkoelers en probeer het zelf!
Ga je toch voor een airconditioner? Bekijk hier onze mobiele airconditioners.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.