MOA

Het is bijna Vaderdag: laat ons je inspireren met verrassingen

breakfast-20150513091515669

Vaderdag is bijna in zicht (20 juni)! Tijd om weer hard op zoek te gaan naar cadeaus die hij eigenlijk niet nodig heeft, maar het moet. Toch? Wij zeggen van niet. Een aantal gebaren richting je vader kan ook van veel waarde zijn, misschien nog wel van meer waarde dan een cadeau. In deze blog willen we je inspireren met verrassingen die je geheel thuis kan maken. Hoe makkelijk is dat? Laat papa vandaag een extra beetje genieten en geef hem een dikke kus van ons! 

Oke, hoe zorg je voor een onvergetelijke Vaderdag thuis? Lees hier onze 5 tips!

  1. Start met een gezonde smoothie als ontbijt. Onze blender kan daar goed bij helpen. Let er wel even op dat je dan eerst de vloeibare ingrediënten, zoals melk of sinaasappelsap, en daarna pas de vaste ingrediënten, aan de glazen blender-kan toevoegt. Je hoeft tussendoor niet te husselen. Op deze manier wordt alles perfect en zonder klontjes vermalen tot een egale en lekkere substantie.
  2. Maak een heerlijke lunch voor hem: tosti-tijd. Een zelfgemaakte tosti, er is toch niks lekkerders dan dat? Stel jouw tosti volledig samen zoals je vader dat wil (ja, een overload aan kaas kan dus ook). Naast brood kun je ook groentes, vlees en vis bereiden met het MOA tosti-apparaat.
  3. Bak een lekkere taart om je vader te verwennen. Je kan zelf deeg kneden, vloeistoffen mixen, slagroom kloppen en vruchten pureren, of je besteedt deze taken uit aan onze elektrische handmixer. Door de twee kloppers en de deeghaken maak je in een handomdraai beslag, sauzen en deeg voor heerlijke gerechten en baksels. Maak een taart met smaken die je vader lekker vindt en kijk vandaag gewoon even niet naar de calorieën.
  4. Plof op de bank met een kop thee. Zet de lievelingsfilm van je vader aan en geniet samen van de rust. Zin in een kop thee? Onze waterkoker maakt binnen een minuut jullie kop thee klaar. Hebben jullie het wat fris op de bank? Het elektrische overdeken van ons merk is op verschillende plekken te gebruiken om jullie zelf onder te verwarmen. Enjoy the movie!
  5. Eindig met een avondmaal waar je vader zin in heeft. Om Vaderdag goed af te sluiten, raden we je aan om te eindigen met een maaltijd die het meest bij hem past. Heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Wij hebben een friteuse, rijstkoker, slowcooker, tafelgrill en nog veel meer om zijn perfecte avondmaal gemakkelijk klaar te maken.

Klinkt dat niet als een geslaagde Vaderdag? In plaats van dat je verplicht materialistische cadeaus moet kopen, kun je je vader ook heel vrolijk maken met een aantal gebaren. En laten onze producten je daar nou perfect bij kunnen helpen… Ben je benieuwd naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk hier onze producten

We wensen je alvast een onvergetelijke Vaderdag!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.