MOA

Het verschil tussen de MOA airconditioners

Naamloos-2

Ik heb de zomer in m’n bol… Ja, de zomerse tijd is weer aangebroken in ons kikkerlandje. Dit betekent dat er vast en zeker een aantal hele warme dagen onze kant op komen. Helemaal niet erg, maar ‘super warm’ is ook niet altijd lekker. Hoe kunnen we die warmte in huis tegengaan? Door een mobiele airconditioner aan te zetten natuurlijk! De mobiele airco helpt je namelijk de warmte wat dragelijker te maken, en dat wil je. In deze blog leggen we je de verschillen uit tussen onze airconditioners.  

De MOA Airconditioners 

De airconditioners van MOA zijn in elke ruimte van je woning perfect als verkoeler of verwarmer te gebruiken. MOA biedt 9 verschillende soorten mobiele airconditioners aan. De mobiele en compacte airconditioners hebben een laag energiegebruik, zijn makkelijk te verplaatsen, stil in geluid en hebben een goede koelcapaciteit. De mobiele airco’s zijn allemaal voorzien van een afstandsbediening en sommige werken zelfs op WiFi. Zeer makkelijk in gebruik dus!  

Het verschil tussen de MOA Airconditioners 

In onderstaand schema hebben we alle kenmerken van de MOA airconditioners opgesomd. In de kolom naast de kenmerken is te zien welk type airconditioner van MOA deze kenmerken bevat. Zo heb je een duidelijk overzicht van de mogelijke kenmerken en kun je de beste match voor jou persoonlijk bepalen. Zie hier het overzicht: 

Mogelijke kenmerken MOA airconditioners Welke airconditioner heeft dit kenmerk? 
Materiaal: kunststof Geluidsniveau: <65 dB 24-uur timer Energieklasse: A Alle type airconditioners 
Mobiele airco met WiFi Alle type airconditioners (behalve MOA Airconditioner A010, MOA Airconditioner A011D en MOA Airconditioner A011) 
Koelcapaciteit: 12000 BTU MOA Airconditioner A05 (alle andere mobiele airco’s zitten onder een koelcapaciteit van 12000 BTU) 
Gewicht: 27 kg MOA Airconditioner A05 (alle andere mobiele airco’s zitten onder het gewicht van 27 kg) 

Zoals je ziet zit er niet een heel groot verschil tussen de kenmerken van onze MOA airconditioners. Hetgeen wat wel verschillend is per mobiele airco, is het uiterlijk. Bedenk voor jezelf goed welke mobiele airco het best bij jouw interieur past! 

We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de verschillen tussen de MOA airconditioners. 

Benieuwd naar de MOA airconditioners? Bekijk hier onze airconditioners en probeer het zelf! 
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.