MOA

Het verschil tussen de MOA luchtkoelers

Naamloos-1

It’s getting hot in here, so hot! Ja, de zomerse tijd is weer aangebroken in ons kikkerlandje. Dit betekent dat er vast en zeker een aantal hele warme dagen onze kant op komen. Helemaal niet erg, maar ‘super warm’ is ook niet altijd lekker. Wat kunnen we daar tegen doen? Een luchtkoeler in de kamer zetten natuurlijk! Een luchtkoeler helpt je namelijk de warmte wat dragelijker te maken, en dat wil je. In deze blog leggen we je de verschillen uit tussen onze luchtkoelers.  

De MOA Luchtkoeler 

MOA biedt 8 verschillende multifunctionele 3 in 1 aircoolers. Een aircooler koelt de ruimte door koud water te verdampen en de kamer in te blazen. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid in de ruimte. De MOA luchtkoelers zijn uiterst efficiënte luchtkoelers in een superluxe uitvoering. De apparaten kunnen optimaal koelen, maar zijn ook geschikt voor het bevochtigen of zuiveren van de lucht.  

Het werkingsprincipe is als volgt: in de luchtkoeler wordt water langs een rooster geleid. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries. Voel je de koele bries al? 

Het verschil tussen de MOA Luchtkoelers 

In onderstaand schema hebben we alle kenmerken van de MOA luchtkoelers opgesomd. In de kolom naast de kenmerken is te zien welk type luchtkoeler van MOA deze kenmerken bevat. Zo heb je een duidelijk overzicht van de mogelijke kenmerken en kun je de beste match voor jou persoonlijk bepalen. Zie hier het overzicht: 

Mogelijke kenmerken MOA luchtkoelers Welke luchtkoeler heeft dit kenmerk? 
Koelende werking Zuiverende werking, ook ideaal tegen allergieën Luchtbevochtiging 2 koeling cartridges meegeleverd 3 snelheden van de ventilatie Oscillerende functie, 120 graden auto swing 4 liter waterreservoir met niveau-indicator Alle type luchtkoelers 
Inclusief afstandsbediening Alle type luchtkoelers (behalve de MOA Luchtkoeler AC199WB) 
Maximale koelvermogen: 80W Alle type luchtkoelers (behalve de torenventilatoren) 
4 wielen voor een gemakkelijke verplaatsing Alle type luchtkoelers (behalve de torenventilatoren) 
LED-display Alle type luchtkoelers 

Zoals je ziet zit er niet een heel groot verschil tussen de kenmerken van onze MOA luchtkoelers. Hetgeen wat wel verschillend is per luchtkoeler, is het uiterlijk. Ga je liever voor een torenventilator of toch de voor gewone luchtkoeler?  

We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de verschillen tussen de MOA luchtkoelers. Go enjoy it!  

Benieuwd naar de MOA luchtkoelers? Bekijk hier onze luchtkoelers en probeer het zelf!  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.