MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Maak kennis met de MOA Baby en Peuterweegschaal!

Baby2

We kennen natuurlijk allemaal de weegschaal. Of we hier nou altijd blij mee zijn is een ander verhaal… maar wat is nou eigenlijk een babyweegschaal precies en wat heb je hier nou aan? We informeren je graag over de gemakken van een speciale baby en peuterweegschaal. Deze hebben namelijk een hoop specifieke eigenschappen die eigenlijk onmisbaar zijn.

Door middel van deze blog willen we je heel graag kennis laten maken met de baby en peuterweegschaal van MOA. In deze blog lees je namelijk alles wat je over dit product moet weten en wat de belangrijkste kenmerken hiervan zijn. Mocht je net een baby hebben gekregen of in verwachting zijn, dan is deze blog zeker het lezen waard en wil je straks niet meer anders!

Wat is een babyweegschaal?

Met de MOA Baby en Peuterweegschaal houd je heel nauwkeurig het gewicht van je kleintje in de gaten. De weegschaal heeft een bereik tussen de 0,05 kilogram en de 20 kilogram. Hierdoor is er sprake van een grote nauwkeurigheid. Het is natuurlijk van groot belang om het gewicht van je kleintje in de gaten te houden, maar daarnaast is dit natuurlijk ook gewoon erg leuk. Je hebt hierdoor namelijk het perfecte inzicht in de groei van de baby.

Wat extra leuk is aan deze babyweegschaal is dat deze werkt met bluetooth en er een gratis app beschikbaar is voor Android en iOS. Met deze app kun je nog gemakkelijker en nauwkeuriger alle weegresultaten bijhouden. Hierdoor heb je geen pen en papier meer nodig en weet je ook zeker dat je deze niet kwijtraakt. 😉 Alles is eenvoudig en vooral snel terug te zoeken in de app. Een andere functie waarover de app beschikt is dat je er de gewichtsontwikkeling mee kunt bijhouden.

De weegschaal beschikt over een praktische HOLD-functie waarmee zelfs het gewicht van de meest bewegelijke kindjes gewogen kan worden. Een ander handigheidje is de TARRA-functie. Hiermee is het gewicht te evalueren, dit is ideaal als je kindje zijn of haar kleding nog aan heeft.

De belangrijkste kenmerken van de MOA babyweegschaal

Om een duidelijk beeld te schetsen van de weegschaal hebben we een lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken. Zie het lijstje hieronder:

  • Meetbereik: 0,05 kilogram tot 20 kilogram
  • HOLD-functie
  • TARRA-functie
  • Bluetooth verbinding
  • Automatische in- en uitschakeling
  • Batterijen
  • Formaat weegplatform: 56 cm bij 33 cm
  • Groot en helder display
  • Automatische 0-instelling

De babyweegschaal is dus de ideale uitkomst als je je net een baby hebt gekregen of in verwachting bent. Met alle specifieke functies kan deze niet ontbreken, het is natuurlijk leuk om te zien hoe je kindje groeit en zwaarder wordt en dit bij te houden in de bijbehorende app.

Nieuwsgierig geworden naar onze MOA babyweegschaal? Bekijk het product hier en ervaart het gemak zelf!

MOA Baby en Peuterweegschaal

Nauwkeurig het gewicht bijhouden van je kleintje in de app zonder pen en papier? Dan is de MOA Baby en Peuterweegschaal echt iets voor jou. Deze weegschaal beschikt namelijk over alle nodige functies om je kleintje goed in de gaten te houden. Bekijk het artikel gauw in onze shop!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.