MOA

Dit is er allemaal mogelijk met de MOA Foodprocessor

Luchtkoelers achtergrond kopiëren2

Zonder foodprocessor ben je nergens, althans dat vinden wij. Foodprocessors nemen vrijwel al het werk uit handen en besparen een enorme hoop tijd. Ideaal toch? En nee, de foodprocessor is niet alleen geschikt voor één bepaald recept. De foodprocessor is te gebruiken voor allerlei soorten recepten zoals een soep, saus, taart, cake, puree en ga zo maar door. We horen je denken: ‘Maar wat kan de foodprocessor van MOA dan allemaal voor mij betekenen?’. Goede vraag, dat gaan we je in deze blog uitleggen. Veel keukenplezier!

De MOA Foodprocessor

Sta je regelmatig in de keuken? Dan kunnen foodprocessors uitkomst bieden en bepaalde klusjes makkelijker maken. Ze zijn vooral handig als je grote hoeveelheden eten maakt. De foodprocessor is praktisch voor heel veel recepten. Of je nou moet snijden, kneden, raspen of hakken, niks is een probleem voor de foodprocessor.

De MOA Foodprocessor is vooral goed in mengen, pureren, hakken, raspen en snijden en heeft daarnaast ook een blender waarmee je prima smoothies kunt maken. De luxe uitstraling zorgt ervoor dat het apparaat goed binnen het interieur en de keuken past. Het apparaat is verder makkelijk in het gebruik, heeft verschillende snelheden en een duidelijke handleiding. Ook is de foodprocessor stevig en heeft het verschillende kenmerken wat de processor nog gewilder maakt!

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtig met 1200 Watt
  • Met veel accessoires
  • Luxe uitvoering in zwart met RVS
  • Met 2 snelheden en pulse functie
  • Met 1,2 liter kom & 1,5 liter blender
  • Knop met verlichting

Handig om te weten

Er worden 2 kommen met onze foodprocessor meegeleverd. Je ontvangt een mengkom van 1.2 liter en een blenderkom van 1.5 liter. Als je grotere hoeveelheden wilt maken of meerdere gerechten tegelijk wilt klaarmaken is dit dus super handig.

We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over wat er allemaal mogelijk is met de MOA Foodprocessor. Wij worden altijd vrolijk als de processor zijn werk doet, want dat betekent namelijk dat er ons wat lekkers staat te wachten. Smullen maar!

Benieuwd naar de MOA Foodprocessor? Bekijk hier onze foodprocessor en probeer het zelf!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.