MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Het verschil tussen de MOA Heetwaterdispensers

HWD_Mood

Feeling hot, hot, hot! Er is toch niks lekkerders dan na een sportieve activiteit (of niet) op de bank te ploffen met een lekker kop thee. Wij kunnen ervan genieten! Die kop thee, die kun je maken met een waterkoker, maar de heetwaterdispenser is ‘next level’. In deze blog leggen we je graag uit wat een heetwaterdispenser is en wat de verschillen zijn tussen de heetwaterdispensers van MOA.  

Wat is een heetwaterdispenser? 

De traditionele waterkoker kent iedereen. Echter, waarom zou je nog lang op kokend water wachten, wanneer je met een apparaat kokend water genereert met één druk op de knop? Precies dat doet de heetwaterdispenser! Ideaal voor het zetten van thee, maar ook soep of kokend water voor de pasta, aardappels of groente.  
De heetwaterdispenser zorgt ervoor dat het water supersnel kookt en het water perfect op temperatuur is. Koken zal vele malen sneller gaan als het water niet nog eerst hoeft te koken. Daarbij geef je met de heetwaterdispensers van MOA jouw keuken een moderne en luxe uitstraling.  

Het verschil tussen de MOA Heetwaterdispensers 

Hieronder laten we je de verschillende heetwaterdispensers van MOA zien en de bijbehorende kenmerken. Zo kun je direct zien wat de verschillen zijn en welke het beste bij je past. 

MOA Heetwaterdispenser HWD20 
Met deze heetwaterdispenser heb je direct kokend water, één druk op de knop. We kunnen wel zeggen dat dit de meest luxe waterdispenser is die we hebben. Waarom?  

  • Een digitaal LED display en 6 touch buttons 
  • Temperatuur kan worden ingesteld 
  • Volume kan worden ingesteld 
  • De watertank kan eraf worden gehaald 
  • Strak design en luxe uitvoering 
  • Met geheugenfunctie 
  • Een groot waterreservoir van 2.7 liter 

MOA Heetwaterdispenser KT2214A 
De MOA Heetwaterdispenser KT2214A is de basis versie van de heetwaterdispensers van MOA. Het komt erop neer dat deze dispenser niet alle bovenstaande features heeft. Het volume kan niet worden ingesteld, het heeft geen geheugenfunctie, geen LED display, de waterbak zit vast en de temperatuur is ook niet in te stellen. Hetgeen wat deze waterdispenser voor jou kan betekenen is het afgeven van één kopje heet water. Maarja, soms heeft een mens niet meer dan dat nodig, toch?  

Verrassing, MOA heeft ook nog een andere heetwaterdispenser. Deze zit eigenlijk tussen bovenstaande twee in. De heetwaterdispenser HWD25D is wat minder luxe als de HWD20, maar ook hier is de waterbak eraf te halen en kan de temperatuur worden ingesteld.  

We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de verschillen tussen de heetwaterdispensers. Al met al is het koken van water heel erg snel gepiept met een heetwaterdispenser. Perfect voor als je haast hebt en snel in de auto nog een kopje thee wilt drinken naar het werk, of voor als je gewoon een beetje ongeduldig bent.  

Benieuwd naar de MOA heetwaterdispensers? Bekijk hier onze heetwaterdispensers en probeer het zelf!  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.