MOA

Waarom de heetwaterdispenser de perfecte match is voor elke theeliefhebber

MOA_HWD20_Mood

Nu we weer richting de herfst en winter toe gaan, kan een lekker heet kopje thee niet ontbreken. Natuurlijk kun je dit het hele jaar door drinken, maar op een koude dag is er niets lekkerder dan een hete kop thee tussen je handen. Nu kennen we natuurlijk allemaal de waterkoker, maar heb je al eens van de heetwaterdispenser gehoord? Dit is nou typisch zo’n apparaat waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Wat is een heetwaterdispenser nou precies?

Mocht je nog niet helemaal weten wat een heetwaterdispenser is, zullen we dit eerst even in het kort toelichten. Een heetwaterdispenser is een apparaat wat kokend water geeft met één druk op de knop. Het zorgt er voor dat het water onwijs snel gekookt wordt. Wil je graag meer informatie en wil je graag de verschillen weten tussen de MOA heetwaterdispensers, klik dan hier.

De voordelen van een heetwaterdispenser

Een heetwaterdispenser brengt een hoop voordelen met zich mee. Je bespaart er bijvoorbeeld een hoop tijd mee. Je hoeft geen minuten meer te wachten totdat het water gekookt is, zoals bij een waterkoker. Met een druk op de knop heb je namelijk zo een kop heet water klaar. Met de heetwaterdispenser kun je direct genieten van een lekkere kop thee.

Een ander voordeel van dit apparaat is dat je de temperatuur naar je eigen wens kunt instellen. Je kunt deze instellen op de maximale temperatuur van 100 graden, maar deze kan natuurlijk ook iets minder heet ingesteld worden. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je cup-a-soup of thee direct wilt drinken. 

Daarnaast hangt de smaak van je thee af van de temperatuur van het water. Een veelgemaakte fout is dat mensen thee zetten met kokend water. Het beste kun je je groene thee bereiden tussen de 65 en 70 graden. Voor zwarte thee kun je een standje hoger kiezen, namelijk 85-95 graden. Kokend water zorgt er namelijk voor dat de theebladeren en de aroma’s aangetast worden. En dat voorkom je snel met de instellingen van je heetwaterdispenser. De laagste temperatuurinstelling is 45 graden, dit is dan weer perfect als je bijvoorbeeld een babyflesje moet klaarmaken. Kortom, mogelijkheden zat. 😊

Dacht je dat we al klaar waren met alle voordelen opnoemen? Nee hoor, wij gaan gewoon nog eventjes door. Wat namelijk ook ideaal is aan een heetwaterdispenser, is dat je zelf het aantal milliliters kunt instellen wat je graag wilt hebben. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoeveel water er uit het apparaat komt. Dit maakt het gebruik ook nog eens energiezuinig.

* let op, de KT2214A is de enige heetwaterdispenser in ons assortiment die niet over de temperatuursfunctie beschikt. De HWD23B & HWD20 zijn de enige types die beschikken over de instelbare milliliter functie.

Natuurlijk is de ene heetwaterdispenser luxer dan de andere, wat ervoor zorgt dat de een meer functies en voordelen heeft dan de ander. Onze meest luxe heetwaterdispenser, de HWD20, heeft bijvoorbeeld ook nog een geheugenfunctie. Hiermee wordt het nog gemakkelijker om snel je kopje thee klaar te hebben.

Zo kunnen we eigenlijk nog wel even doorgaan met voordelen opnoemen, maar je ervaart deze natuurlijk het allerbeste zelf. De heetwaterdispenser is dan ook ideaal voor elk huishouden.

Benieuwd naar onze MOA heetwaterdispenser? Bekijk hier onze heetwaterdispensers en ervaar het gemak zelf!

MOA
Heetwaterdispenser HWD20

De heetwaterdispenser HWD20 van het merk MOA is het apparaat waarvan je niet wist dat je het nodig had. Met slechts één druk op de knop heb je binnen een minuut een kopje kokend heet water in je handen. Stel de gewenste temperatuur in en het gewenste aantal milliliters via het touchscreen display en je kan meteen genieten van een lekkere kop thee!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.