MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Het verschil tussen de MOA inductie kookplaat vrijstaand

Zoek het niet uit - kookplaat

Nu tijden veranderen en koken op gas steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, is daar de inductie kookplaat. Na eenmaal gekookt te hebben op de MOA inductie kookplaat wil je nooit meer iets anders. Helemaal nu de koudere periodes er weer aan komen, koken we wat af met zijn allen en wordt er veel tijd gespendeerd in de keuken. Natuurlijk zijn er een hoop verschillende inductie kookplaten beschikbaar en zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. In deze blog leggen we je graag de verschillen uit tussen de MOA inductie kookplaat vrijstaand om je wat meer duidelijkheid te geven.

De MOA inductie kookplaat vrijstaand

Met de MOA inductie kookplaat wordt koken pas echt leuk. Koken op een inductie kookplaat is daarnaast ook nog eens super gemakkelijk. Zet de pan klaar op de kookplaat, stel vervolgens de gewenste temperatuur in en de rest gaat helemaal vanzelf. Een extra voordeel van een inductie kookplaat is dat deze heel snel opwarmt, maar ook snel weer is afgekoeld. Dit is natuurlijk ideaal als je kinderen thuis over de vloer hebt rennen. Nu zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen de MOA inductie kookplaten. MOA heeft namelijk een inductie kookplaat met 2 pits, maar er zijn er ook 2 met 1 pit in het assortiment beschikbaar. Zo is er aan iedereen gedacht. ­čśë

Het verschil tussen de MOA inductie kookplaat vrijstaand

In onderstaand schema hebben we alle kenmerken van de MOA inductie kookplaten onder elkaar gezet. In de kolom naast de mogelijke kenmerken is te zien welke type inductie kookplaat van MOA deze exacte kenmerken bevat. Zo heb je een duidelijk overzicht van alle kenmerken en kun je uiteindelijk kiezen voor de inductie kookplaat die het beste bij jou past!

Mogelijke kenmerken MOA inductie kookplaat vrijstaandWelke inductie kookplaat heeft dit kenmerk?
Kinderslot
8 temperatuurstanden
Automatische uitschakeling
Digitaal LED display
Alle type inductie kookplaten
2 pitsIC11D
1 pitsIC11S & IC9SA
Power 2000 wattIC11S & IC9SA
Timer functieAlle type inductie kookplaten
Power 2x 1800 watt IC11D
EnergiezuinigAlle type inductie kookplaten

Het grootste verschil zit hem eigenlijk in het formaat van de inductie kookplaat. De 1 pits is namelijk super makkelijk om mee te nemen naar de camping bijvoorbeeld. Vanwege het compacte formaat is deze ook een stuk makkelijker op te bergen dan de 2 pits inductie kookplaat.

We hopen dat we je voldoende hebben ge├»nformeerd over de verschillen tussen de inductie kookplaten. Al met al is koken op een inductie kookplaat vrijstaand super gemakkelijk en heb je binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel staan. Daarbij is het ook nog eens energiezuinig, omdat alleen de pan verwarmd wordt. Zo bespaar je maar liefst 80% energie. ­čśë

Benieuwd naar de MOA inductie kookplaat vrijstaand? Bekijk hier onze inductie kookplaten en ervaar het zelf!

MOA
Inductie kookplaat vrijstaand

De inductie kookplaat van het merk MOA is het apparaat wat jij nog mist in de keuken. De inductie kookplaat is snel op temperatuur, heeft een automatische uitschakeling na het verwijderen van de pan, bevat acht verschillende temperatuurstanden en zo zijn er nog talloze fijne eigenschappen op te noemen. Na gekookt te hebben op de MOA inductie kookplaat vrijstaand wil je in ieder geval nooit meer iets anders!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.