MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Alles wat je moet weten over de nieuwe MOA koelbox!

Banne33r

Jaaa de zon gaat eindelijk weer schijnen en de temperatuur stijgt zelfs tot boven de 20 graden. Wat een geluk! Als het warm is kan een lekker ijskoud drankje natuurlijk niet ontbreken. Mocht je op pad gaan, met de auto of met de boot, zijn de drankjes en het eten aan het einde van de dag vaak warm. Niks aan, maar wat doe je hier nou tegen? Laten we hier nou net de perfecte oplossing voor hebben… de nieuwe MOA koelbox!

Je kunt hier niet alleen je drankjes gekoeld houden, maar ook allerlei etenswaren die je onderweg graag mee wilt nemen. Deze koelbox heeft namelijk ruimte zat! Neem de koelbox mee op een roadtrip, naar de camping, op een boottochtje of ergens anders naartoe en je hebt altijd de lekkerste drankjes en hapjes bij de hand. Door middel van deze blog laten we je graag kennismaken met de nieuwste koelbox van MOA en vertellen we je graag wat de belangrijkste kenmerken hiervan zijn!

Wat is een koelbox?

Dit is natuurlijk helemaal niet zo’n lastige. Een koelbox is een apparaat wat al jouw drankjes en etenswaren koel houdt tijdens een lange dag weg van huis (en van de koelkast 😉). De nieuwe MOA elektrische koelbox heeft een inhoud van 32 liter en door zijn formaat kun je deze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact, een 230 volt of 12 volt stopcontact in de auto of boot, om alles gekoeld of op temperatuur te houden.

Het fijne aan deze koelbox is dat deze niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen. De koelbox houdt de temperatuur op 20 graden Celsius lager dan de omgevingstemperatuur. Zin in een lekkere warme soep voor onderweg? Ook dit is mogelijk! Je kunt met deze koelbox namelijk je eten tot 65 graden warm houden. Ideaal toch?

Deze koelbox heeft 2 verschillende aansluitingen, 12 volt en 230 volt. Hierdoor is het mogelijk om het apparaat te gebruiken in de auto of op de boot. Natuurlijk kan deze ook gewoon aangesloten worden op een normaal stopcontact. Daarnaast heeft het apparaat twee verschillende standen. Een maximale stand en een ECO-stand om energie te besparen. Niet geheel onbelangrijk in deze tijden. 😊

De belangrijkste kenmerken van de MOA koelbox

Om een duidelijk beeld te schetsen hebben we een handig lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken op een rij. Zie het lijstje hieronder:

  • Afmetingen: 44,7 cm x 45,8 cm x 32,7 cm
  • Inhoud: 32 liter (waarvan 25 liter netto bruikbaar)
  • Koelt tot 20 graden Celsius onder de omgevingstemperatuur
  • Verwarming: houdt voeding op een constante temperatuur van 65 graden Celsius
  • Aansluitingen: 12 volt en 230 volt
  • Maximale stand + ECO stand

MOA heeft ook nog 2 andere koelboxen beschikbaar in het assortiment. Een kleinere variant met een inhoud van 22 liter en een grotere variant met een inhoud van 40 liter. Zo is er voor ieder wat wils en is er keuze zat voor iedereen!

We hopen dat we je voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over onze nieuwe MOA koelbox. Hiermee kom je de warme zomerdagen wel door en heb je altijd een lekker koud drankje bij de hand. 😊

Benieuwd geworden naar de MOA koelbox? Bekijk het product dan hier en ervaar het zelf!

MOA Koelbox

Op zoek naar de ideale koelbox die zowel kan koelen als verwarmen? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken! Deze koelbox heeft ruimte zat voor al jouw drankjes en etenswaren. Neem de koelbox mee op een roadtrip, naar de camping, op een boottochtje of ergens anders naartoe en je hebt altijd de lekkerste drankjes en hapjes bij de hand. Bekijk het product gauw in onze shop!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.