MOA

Alles wat je moet weten over onze toffe retro tafelmodel koelkast

Tafelmodel koelkast retro

Het nieuwe koelkast tafelmodel van MOA is er niet zomaar eentje. Naast het feit dat deze koelkast genoeg inhoud heeft voor al je verschillende soorten groenten, fruit, beleg en (fris)dranken heeft deze ook nog eens een leuk en opvallend uiterlijk. Het oog wilt natuurlijk ook wat. Het is een echte eyecatcher voor in de keuken. En wat ons fan maakt? Het ingebouwde wijnrek natuurlijk!

Ben jij ook zo’n fan van de typische jaren 50 stijl? Dan is de MOA retro koelkast zeker wat voor jou. In deze blog lees je alles over onze koelkast tafelmodel en wat de belangrijkste kenmerken hiervan zijn.

Wat is een koelkast tafelmodel?

Dit is natuurlijk helemaal niet zo’n moeilijke vraag om te beantwoorden. Een koelkast is een apparaat wat alles koel kan houden wat je maar zou willen. Of je nou een lekker koud drankje wilt op een warme dag of een pan erwtensoep koel wilt houden op een winterse dag, deze retro koelkast doet het allemaal. Koelkasten zijn hierdoor tegenwoordig onmisbaar geworden in elk huishouden.

Wat erg handig is aan deze koelkast van MOA is het feit dat deze verschillende vakken beschikbaar heeft, waardoor er genoeg ruimte is om je gevulde boodschappentas kwijt te kunnen. Daarbij wordt er ook een wijnrek bijgeleverd, zodat je de wijnen en champagne ook lekker koel kunt bewaren, winning! Dit wijnrek kan tussen de bovenste en middelste plank worden opgehangen. Deze kan ook weer gemakkelijk verwijderd worden als je deze ruimte toch ergens anders voor wilt gebruiken, maar daar gaan we even niet van uit.

Een ander voordeel van het koelkast tafelmodel is de groentelade, ideaal om je groente en fruit langer vers te houden. Natuurlijk kan je de lade ook voor andere lekkere dingen gebruiken. 😉 Als extra opslagruimte in de koelkast kan je in de deur ook nog allerlei boodschappen kwijt zoals, frisdranken, sap, melk of blikjes. 

De belangrijkste kenmerken van het koelkast tafelmodel van MOA

Om een duidelijk beeld te schetsen van het koelkast tafelmodel hebben we een lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken. Zie het lijstje hieronder:

  • Afmetingen: 62 x 54 x 83,5
  • Inhoud: 115 liter
  • Temperatuurbereik: 0 – 10 °C graden Celsius
  • Beschikt over een lampje
  • Beschikt over een handvat
  • Verstelbare pootjes aan de onderzijde
  • Materialen: metaal (buitenkant) en plastic (binnenkant)
  • Energieklasse: F
  • Geluidsniveau: 39 dB

Het koelkast tafelmodel is natuurlijk helemaal geïnspireerd op de jaren 50 stijl. De rode kleur zal er in elke keuken dan ook echt uitspringen en de aandacht meteen naar zich toe trekken. Past rood nou niet helemaal in jouw keuken? Geen zorgen, dit koelkast tafelmodel is namelijk ook in het wit en zwart verkrijgbaar. 

We hopen dat we je voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over dit koelkast tafelmodel. Al met al is het een ideale koelkast om al je boodschappen gekoeld in te bewaren.

Benieuwd naar onze MOA koelkast tafelmodel? Bekijk hier het koelkast tafelmodel en ervaar het zelf!

MOA
Retro Koelkast RF130W

Houd je van de typische jaren 50 stijl? Dan is de MOA retro koelkast RF130W de koelkast voor jou! Het retro ontwerp – maakt het een exemplaar dat direct in het oog springt. Met een inhoud van 115 liter heb je genoeg plek voor al je beleg, (fris)dranken, groenten, fruit en andere eet- en drinkwaren die je gekoeld wilt houden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.