MOA

Het verschil tussen de MOA elektrische sfeerhaarden

Elektrische sfeerhaard moa vergelijken

De zomer is nu toch echt voorbij en de koude wintermaanden komen er weer aan. Nu is dit natuurlijk niet altijd even prettig en worden we hier niet heel vrolijk van. Het is sneller donker buiten en de kou trekt ook de huizen binnen. Laat een elektrische sfeerhaard hier nou net de perfecte oplossing voor zijn. Een elektrische sfeerhaard zorgt namelijk niet alleen voor extra warmte in huis, maar het brengt ook gelijk een gezellige, cosy sfeer in de kamer. Een win-win situatie dus als je het ons vraagt. In deze blog leggen we je graag de verschillen uit tussen onze elektrische sfeerhaarden. 

De MOA elektrische sfeerhaard

De elektrische sfeerhaarden van MOA zijn in elke kamer van je woning ideaal te gebruiken om zowel sfeer als warmte te creëren. MOA biedt een hoop verschillende soorten elektrische sfeerhaarden hiervoor aan. De warmte van deze elektrische sfeerhaarden wordt verkregen via elektriciteit. De sfeer wordt gecreëerd via de realistische en gepatenteerde vlammen. In het kort gezegd lijkt het net alsof je een echte open haard in huis hebt alleen dan zonder de nadelen hiervan. 

Zoals hierboven al aangegeven zijn er een hoop verschillende soorten elektrische sfeerhaarden in het assortiment. MOA heeft vrijstaande sfeerhaarden beschikbaar, maar ook elektrische sfeerhaarden die bevestigd dienen te worden aan de muur. Zo is er voor elk interieur wat wils. 😊 

Het verschil tussen de MOA elektrische sfeerhaarden

In onderstaand schema hebben we alle kenmerken van de MOA elektrische sfeerhaarden onder elkaar gezet. In de kolom naast de mogelijke kenmerken is te zien welk type sfeerhaard van MOA deze exacte kenmerken bevat. Zo heb je een duidelijk overzicht van alle kenmerken en kun je uiteindelijk de beste sfeerhaard uitkiezen die voldoet aan al jouw eisen. 

Mogelijke kenmerken MOA sfeerhaardenWelke sfeerhaard heeft dit kenmerk?
Verwarmende werkingRealistische vlammenVerschillende warmtestandenGeluidloosAlle type sfeerhaarden
Inclusief afstandsbedieningEFS181, EF208F, EF208FB, EF201FB, EF201F 
Geschikt voor ruimtes tot 25 m2 EF208F, EF208FB, EF201FB, EF201F, EFS183C, ES183
Geschikt voor ruimtes tot 20 m2 EFS181, 
Hangende sfeerhaardEF208F, EF208FB, EF201FB, EF201F
Vrijstaande sfeerhaardEFS181, EFS183C, ES183
Ambilight functieEF208FB, EF201FB

Zoals je ziet zijn er een aantal kleine, maar duidelijke verschillen tussen de kenmerken van onze MOA elektrische sfeerhaarden. Hetgeen wat daarnaast ook nog erg verschillend is per sfeerhaard, is natuurlijk het uiterlijk. Bedenk daarom voor jezelf goed welke elektrische sfeerhaard het beste in jouw interieur past!

We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de verschillen tussen de MOA elektrische sfeerhaarden. 

Benieuwd geworden naar onze MOA elektrische sfeerhaard? Bekijk hier onze sfeerhaarden en probeer het zelf!

MOA
Sfeerhaard EFS181

De elektrische sfeerhaard EFS181 van het merk MOA, met een totaal vermogen van 1800 watt, is geschikt om ruimtes tot maximaal 20 m² optimaal te verwarmen. Dit is slechts een kwestie van de stekker in het stopcontact steken, het apparaat inschakelen en de juiste warmtestand kiezen. Door de siervlammen krijg je er gelijk een stukje extra sfeer bij. De vrijwel geluidloze sfeerhaard heeft een formaat van 51 cm bij 31 cm bij 56 cm en staat op vier zwarte pootjes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.