MOA

Alles wat je moet weten over onze melkopschuimers

Kopie van Kopie van FB - Bella Ciao - 1200 bij 900 - Groen (4)

Thuis een cappuccino, een latte macchiato of een flat white maken, doe je eenvoudig met een melkopschuimer. Met zo’n elektrische melkopschuimer maak je heerlijk warm melkschuim, warme melk of zelfs koud melkschuim. Het opschuimen werkt als volgt: vul de kan met verse, koude melk naar keuze en doe de melkopschuimer aan met één druk op de knop. Schenk daarna de melk bij je koffie en voilà; jouw eigen gemaakte melkspecialiteit. In deze blog lees je alles over de elektrische melkopschuimer en de belangrijkste kenmerken van de MOA melkopschuimers.

Wat is een melkopschuimer?

Een melkopschuimer maakt heerlijke warme of koude melkschuim of warme melk. Met de MOA Melkopschuimer MF4B kun je tot 120 ml melk opschuimen en tot 210 ml melk verwarmen. In ruim een minuut maak je melkschuim voor zowel koude als warme koffierecepten, zoals bijvoorbeeld cappuccino’s. De inhoud is ruim genoeg om er direct twee te maken en de bediening is eenvoudig te regelen door het gebruik van één knop.

De melkopschuimers van MOA worden geleverd met twee opzetstukjes, waarbij de ene dient voor opschuimen en de andere voor verwarmen. In principe zijn alle soorten melk geschikt, dus je kunt er bijvoorbeeld ook chocomelk mee opwarmen. Ook hebben de melkopschuimers een antikleeflaag. Hierdoor zijn ze zeer makkelijk schoon te maken; je hoeft ze alleen maar af te spoelen en droog te maken. De opschuimer is overigens ook geschikt om in de vaatwasser te doen.

Tot slot kun je de MOA melkopschuimer zonder snoer gebruiken deze van de 360-graden draaibare houder te pakken. Ook kun je dankzij de transparante deksel direct zien wanneer het opschuimen of verwarmen klaar is. Ideaal toch?

De belangrijkste kenmerken van de MOA Melkopschuimers

Goed, laten we een rijtje maken met daarin de belangrijkste kenmerken van onze melkopschuimers. Zie het rijtje hier:

  • Kan 120 ml melk opschuimen
  • Kan 210 ml melk verwarmen
  • Bediening met slechts één knop
  • Anti-kleeflaag
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Vermogen 400 Watt
  • Automatische uitschakeling

We hopen dat we je voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over de MOA Elektrische melkopschuimer. Al met al is het een zeer gemakkelijke en snelle manier om een lekkere cappuccino, flat white of late macchiato aan huis te maken.

Benieuwd naar de MOA melkopschuimers? Bekijk hier onze melkopschuimers en probeer het zelf!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.