Smoothie bowl met frambozen en granola

Een smoothie bowl is eigenlijk de beste start van je dag. Een verkoelend ontbijt met boordevol fruit en een crunch van granola, mmm. Na dit ontbijt ben jij die persoon waarvan iedereen zich afvraagt wat je gegeten hebt omdat je super vrolijk en energiek bent in de ochtend. Echt waar!

De smoothie bowl is een fruit smoothie, maar de consistentie is wat dikker waardoor je het uit een kommetje kan oplepelen. Je zou kunnen zeggen dat dit een enorme hype is. Heel Instagram staat er vol mee! Wil jij je Instagram account ook verrijken met een smoothie bowl? Lees hier een recept van een smoothie bowl met rood fruit, banaan en granola. Enjoy!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is MOA_Blender_TB61B_ProductImage_Mood2-1024x1024.jpg
Zeker zijn van een goed resultaat? Gebruik dan onze MOA Blender TB61B.

Zelf Ierse chocolademousse met Baileys maken

Waarschuwing: deze chocolademousse zou zomaar eens de lekkerste chocolademousse kunnen zijn die je ooit hebt geproefd. Kijk dus uit voor een ultiem gelukkig gevoel tijdens het proeven van deze chocolademousse! Oké, zonder dollen, deze mousse in combinatie met Baileys is gewoon heel erg lekker én heel makkelijk te maken. Wij zijn gek van desserts of het nou s ’avonds of midden op de dag is. Helemaal met chocolade is het volgens ons altijd een feestje! Bekijk hieronder de stappen die nodig zijn voor het maken van de overheerlijke Ierse chocolademousse met Baileys!

Zeker zijn van een goed resultaat? Gebruik dan onze MOA Elektrische handmixer voor een silky smooth resultaat.

Hoe maak je de lekkerste cappuccino?

Wat is er nu lekkerder dan s’ochtends wakker worden en de dag beginnen met een goede kop koffie. De eerste kop koffie kan hét verschil maken, voor jezelf maar ook voor je collega’s (of is jouw humeur s’ochtends op kantoor al perfect zonder een kop koffie?). Aangezien de eerste bak koffie het verschil kan maken, zijn wij van mening dat je goed uit moet pakken. Nee, goed uitpakken betekent niet een halfuur in de keuken staan, dit kan gewoon binnen een paar minuten. Wij gaan altijd voor de snor van schuim bij de eerste slok koffie. Wil jij die ook? Hoe je dat voor elkaar krijgt (binnen een paar minuten) lees je hieronder. Een prettige dag koffieleuten!  

Frisse bosvruchtensmoothie met de MOA blender

Bosvruchten smoothie, om de dag fris en fruitig te beginnen! Met maar een paar ingrediënten maak je de meest lekkere smoothie, binnen 2 minuten. Zo snel? Ja, zodra je het blend met een goede blender is de smoothie binnen een paar minuten silky smooth. Met de MOA Blender vermaal je ingrediënten super eenvoudig. Door zijn grote vermogen van 1000 Watt is hij te gebruiken voor zowel zachte als harde ingrediënten. Maar nu, terug naar de bosvruchten smoothie. Bekijk hieronder de stappen die nodig zijn voor het maken van de perfecte bosvruchten smoothie!  

Zeker zijn van een goed resultaat? Gebruik dan onze MOA Blender TB61B.

De lekkerste groentesoep voor een winterse avond

Na een frisse wandeling door het bos, thuiskomend met een gloeiend gezicht en koude vingers, is een kommetje groentesoep éxtra lekker. Dit recept voor een groentesoep is ideaal voor een snelle, gezonde en warme maaltijd op een winteravond. Wat heb je nodig? Een pan, een foodprocessor en een blender, that’s it! De combinatie van de groenten in dit recept geldt slechts als gids; je kunt zoveel variëren met groenten als je zelf wilt. 
Bekijk hieronder de stappen die nodig zijn voor het maken van de lekkerste groentesoep voor een winterse avond.

Met de MOA Foodprocessor snijdt je alle stukken snel.
Met de MOA Blender pureer je vervolgens alles tot een glad geheel.

Zo maak je een frisse risotto in een rijstkoker

Risotto maken in een rijstkoker? Ja dat kan! Veel mensen beginnen niet aan het maken van risotto, omdat ze denken dat het erg lastig is om tot de perfecte risotto te komen. Niks is minder waar: met dit recept maak je de lekkerste risotto gemakkelijk zelf! Om nog even terug te komen op de rijstkoker, de rijstkoker van MOA is voor ieder type rijst geschikt. De binnenpan van de rijstkoker heeft een inhoud van 1.8 liter. Dit betekent dat er ruimte is om 9 porties tegelijkertijd klaar te maken, 9 porties! Goed idee voor als de familie komt eten? Bekijk hieronder de stappen die nodig zijn voor het maken van de lekkerste risotto. 

Met de MOA Rijstkoker RC18S maak je maar liefst 9 porties.

Deze tortilla wrap wordt jouw nieuwe verslaving (TikTok trend)

Trending op TikTok: dit is dé nieuwe manier om wraps te maken. Als voorbeeld hebben we een recept met fried chicken, salsa, geraspte kaas en sla, maar je kan werkelijk waar met álles de wrap beleggen! Wat is de bedoeling?

Een tortilla wrap maken wordt met deze contactgrill een eitje.

Silky smooth hummus door de MOA foodprocessor

Hummus, wij zijn er dol op! Hummus is kikkererwtenpuree, oorspronkelijk afkomstig uit het gebied ten oosten van de Middellandse zee. Je zou een potje hummus bij de supermarkt kunnen halen, maar geloof ons, met zelfgemaakte hummus eet je je vingers erbij op.  

De MOA Foodprocessor kun je perfect gebruiken om dit recept te maken.