MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

De beste erwtensoep die je ooit hebt gegeten

pinit

De winter staat weer om de hoek en dat kan maar één ding betekenen: comfy winter eten! Stampotten, warme chocolademelk en stoofperen, het komt allemaal wel een keer voorbij deze winter. Maar wat hoort er nou eigenlijk echt op tafel te staan na een lange koude winterdag? Ik hoor je al denken, juist… Erwtensoep! Of het nou tijdens de lunch is of als diner, erwtensoep is altijd goed. En geloof ons, dit is de beste erwtensoep die je ooit zult proeven. 

Ga je het liefst voor de easy peasy manier? Gebruik dan de soepmaker. Dit is een ideaal apparaat om de erwtensoep in te bereiden. Deze heeft een inhoud van 1,6 liter, waardoor het mogelijk is om 6 porties in één keer op tafel te zetten. Je gooit alle ingrediënten bij elkaar en de soepmaker doet de rest van het werk. Hoe makkelijk wil je het hebben? Zo maak je de lekkerste erwtensoep klaar:

De beste erwtensoep die je ooit hebt gegeten

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 3

Ingrediënten

Instructies

  1. Begin met het wassen van alle groentes en snijd deze in stukken. Doe alle ingrediënten in de soepmaker, behalve de rookworst. Vul de soepmaker met water tot het maximum niveau.

  2. Kies het programma ‘chunky’’ op de soepmaker en laat deze het werk doen.

  3. Kook de rookworst apart en snij deze in plakjes.

  4. Als het programma is afgelopen voeg je de rookworst er op het eind bij en laat je de soep nog even een aantal minuutjes staan.

  5. De soep is klaar om te serveren. Smullen maar!

Handige tip(s)

De MOA soepmaker maakt een lekkere soep op tafel zetten wel heel gemakkelijk

Je maakt super eenvoudig de lekkerste soepen en smoothies. De soepmaker van MOA heeft 4 automatische programma’s. Met de smooth knop maak je een dunnere soep en met de chunky knop een dikkere soep. Een lekkere smoothie kan gemaakt worden met de blend knop. De laatste functie betreft een clean functie, zo maakt de soepmaker zichzelf schoon. Ideaal voor in de keuken toch? Interesse? Bekijk hier het product.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.