MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Deze tortilla wrap wordt jouw nieuwe verslaving (TikTok trend)

pinit

Trending op TikTok: dit is dé nieuwe manier om wraps te maken. Als voorbeeld hebben we een recept met fried chicken, salsa, geraspte kaas en sla, maar je kan werkelijk waar met álles de wrap beleggen! Wat is de bedoeling?

Een tortilla wrap maken wordt met deze contactgrill een eitje.

Deze tortilla wrap wordt jouw nieuwe verslaving (TikTok trend)

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 10 minuten

Ingrediënten

Instructies

  1. Leg een grote (bloem of maïs)tortilla op een bord en snij deze op één plek tot het midden open.

  2. Vervolgens ga je drie of vier secties maken waarop je de ingrediënten neerlegt. In het geval je de tortilla wrap met fried chicken gaat maken, snijd de crunchy chicken in strookjes en leg deze op een kwart van de tortilla. Daarna smeer je 4 eetlepels guacamole op een kwart van de tortilla, 4 eetlepels salsa op het derde deel met daar bovenop de geraspte kaas en als laatste de ijsbergsla op het laatste deel van de tortilla. Zooo lekker!

  3. Als je alles hebt neergelegd, vouw je de wrap dubbel totdat je een driehoek hebt. Easy peasy!

  4. Als je wil, kun je de wrap al op deze manier eten, maar het is nóg lekkerder als je de wrap nog even grillt. Dat kan perfect met onze MOA Contactgrill. De grillplaten van de MOA Contactgrill hebben vlug hun juiste temperatuur en verdelen de warmte gelijkmatig over het oppervlak. Binnen een paar minuten is jouw tortilla crunchy geworden en de kaas gesmolten. Hier (vr)eet je je vingers bij op!

Handige tip(s)

Inspiratie nodig voor variatie? Denk eens aan de volgende varianten: 

  • Chocola, aardbeien, marshmallow of banaan. 
  • Appel, kaneel, boter en suiker. 
  • Beef, tomaat, ui en spek.  

De MOA Contactgrill is een perfect product om de tortilla lekker warm en crunchy te maken. Het maakt qua onderhoud niet uit wat je met de MOA Contactgrill bereid, want met de handige antiaanbaklaag blijft niets plakken, zelfs als je geen olie of boter gebruikt. Na gebruik haal je er een keukenpapiertje overheen, leeg je het opvangbakje aan de onderzijde voor het vet en de eventuele kruimels. De contactgrill is weer zo goed als nieuw.  

Een aanwinst voor je keuken! Interesse? Bekijk hier het product.  

Tags: wrap
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.