Print opties

Deze tortilla wrap wordt jouw nieuwe verslaving (TikTok trend)

Keuken
Soort gerecht
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Total bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
 • 100 gram crunchy/fried chicken
 • 4 eetlepels salsa
 • 50 gram ijsbergsla
 • 100 gram geraspte kaas
Instructies
 1. Leg een grote (bloem of maïs)tortilla op een bord en snij deze op één plek tot het midden open.
 2. Vervolgens ga je drie of vier secties maken waarop je de ingrediënten neerlegt. In het geval je de tortilla wrap met fried chicken gaat maken, snijd de crunchy chicken in strookjes en leg deze op een kwart van de tortilla. Daarna smeer je 4 eetlepels guacamole op een kwart van de tortilla, 4 eetlepels salsa op het derde deel met daar bovenop de geraspte kaas en als laatste de ijsbergsla op het laatste deel van de tortilla. Zooo lekker!
 3. Als je alles hebt neergelegd, vouw je de wrap dubbel totdat je een driehoek hebt. Easy peasy!
 4. Als je wil, kun je de wrap al op deze manier eten, maar het is nóg lekkerder als je de wrap nog even grillt. Dat kan perfect met onze MOA Contactgrill. De grillplaten van de MOA Contactgrill hebben vlug hun juiste temperatuur en verdelen de warmte gelijkmatig over het oppervlak. Binnen een paar minuten is jouw tortilla crunchy geworden en de kaas gesmolten. Hier (vr)eet je je vingers bij op!
Handige tip(s)

Inspiratie nodig voor variatie? Denk eens aan de volgende varianten: 

 • Chocola, aardbeien, marshmallow of banaan. 
 • Appel, kaneel, boter en suiker. 
 • Beef, tomaat, ui en spek.  

De MOA Contactgrill is een perfect product om de tortilla lekker warm en crunchy te maken. Het maakt qua onderhoud niet uit wat je met de MOA Contactgrill bereid, want met de handige antiaanbaklaag blijft niets plakken, zelfs als je geen olie of boter gebruikt. Na gebruik haal je er een keukenpapiertje overheen, leeg je het opvangbakje aan de onderzijde voor het vet en de eventuele kruimels. De contactgrill is weer zo goed als nieuw.  

Een aanwinst voor je keuken! Interesse? Bekijk hier het product.  

Tags: wrap