MOA

Frisse bosvruchtensmoothie met de MOA blender

pinit

Bosvruchten smoothie, om de dag fris en fruitig te beginnen! Met maar een paar ingrediënten maak je de meest lekkere smoothie, binnen 2 minuten. Zo snel? Ja, zodra je het blend met een goede blender is de smoothie binnen een paar minuten silky smooth. Met de MOA Blender vermaal je ingrediënten super eenvoudig. Door zijn grote vermogen van 1000 Watt is hij te gebruiken voor zowel zachte als harde ingrediënten. Maar nu, terug naar de bosvruchten smoothie. Bekijk hieronder de stappen die nodig zijn voor het maken van de perfecte bosvruchten smoothie!  

Zeker zijn van een goed resultaat? Gebruik dan onze MOA Blender TB61B.

Frisse bosvruchtensmoothie met de MOA blender

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 5 minuten

Ingrediënten

Instructions

  1. Laat het fruit ca. 5 min. ontdooien. Pers ondertussen de perssinaasappels uit.

  2. Snijd de bananen in stukjes.

  3. Pureer al het fruit, het sinaasappelsap en de yoghurt in de MOA Blender. Let er alleen wel even op dat je eerst de vloeibare ingrediënten, de sinaasappelsap en yoghurt, en daarna pas de vaste ingrediënten, het (diepgevroren) fruit, aan de glazen blender-kan toevoegt. Op deze manier wordt alles perfect en zonder klontjes vermalen tot een egale en lekkere substantie.

  4. Verdeel de smoothie over de glazen. Steek er rietjes in en serveer direct.

Handige tip(s)

Vind je de smoothie te dik? Voeg dan wat melk of water toe.  

Inspiratie nodig voor variatie? Deze smoothie is natuurlijk ook te bereiden met verse bramen, bosbessen of aardbeien. Smullen maar!  

Ingrediënten vermalen of een lekkere smoothie maken doe je eenvoudig met de MOA Blender TB61B. Door zijn grote vermogen van 1000 Watt is hij te gebruiken voor zowel zachte als harde ingrediënten. Kazen, noten, groentes, stelen, zaden en zelfs ijs worden moeiteloos fijngemalen. De glazen kan, met een totale inhoud van 1,5 liter, kan na gebruik in de vaatwasser. Je kunt kiezen uit drie snelheden, afhankelijk van het gewenste resultaat. Een aanwinst voor in je keuken! Interesse? Bekijk hier het product.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.