MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Heerlijk fruitsapje met grapefruit, citroen en munt!

pinit

Smoothies zijn er in allerlei verschillende smaken en de keuze is altijd reuze! Vandaag hebben we een iets ander smoothie recept dan normaal, namelijk eentje met grapefruit. Nu kun je denken, bah grapefruit dat vind ik veel te bitter smaken, maar dat is dit fruitsapje absoluut niet. Doordat er ook citroensap bij zit en als extraatje nog de munt, geeft dit een hele verfrissende smaak aan het fruitsapje.

Nu is dit drankje ontzettend lekker om extra koud te serveren met ijsklontjes als de zon schijnt, maar we weten allemaal dat als we naar buiten kijken dit helaas niet het geval is.. Dit neemt niet weg dat dit sapje alsnog heerlijk is om te drinken en zorgt voor een echte boost van energie. Natuurlijk kun je altijd nog wat extra’s toevoegen als je hier zin in hebt of wat jouw voorkeur heeft. Lees in onderstaand recept gauw verder hoe je deze heerlijke fruitsap zelf heel gemakkelijk en snel maakt!

Heerlijk fruitsapje met grapefruit, citroen en munt!

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 5 minuten Aantal personen: 2

Ingrediënten

Instructies

  1. Begin met het persen van een halve citroen en 1,5 grapefruit. Dit kan heel gemakkelijk gedaan worden door gebruik te maken van de citruspers. Hiermee heb je in een handomdraai al het fruit geperst.

  2. Pers vervolgens de andere halve citroen apart en verdeel deze over de 2 glazen.

  3. Verdeel het water of bruisend water met muntsmaak ook over deze 2 glazen.

  4. Daarna voeg je het sap van de citroen + grapefruit toe en roer alles goed door elkaar heen met een lepel.

  5. Snijd de verse muntblaadjes fijn en voeg deze op het laatste toe aan het sapje. Mocht je het lekker vinden en zin hebben in een extra koud drankje kun je ook nog wat ijsklontjes toevoegen. Enjoy! 😊

Handige tip(s)

Met de MOA Citruspers maak je de lekkerste sapjes!

Met de MOA Citruspers is het mogelijk om elke citrusvrucht te persen. Door de twee in maat verschillende opzetstukjes zijn namelijk heel veel citrusvruchten te persen. Ideaal is dat de pers zowel handmatig als automatisch te gebruiken is. Een ander voordeel is dat het bij deze citruspers mogelijk is om het sap op te vangen in een glas of in een opvangbak in de pers zelf. Plaats er een glas onder en het sap zal rechtstreeks het drinkglas in vloeien, net zo makkelijk toch? Nieuwsgierig geworden naar onze citruspers? Bekijk het product hier!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.