MOA

Hoe maak je de lekkerste cappuccino?

pinit

Wat is er nu lekkerder dan s’ochtends wakker worden en de dag beginnen met een goede kop koffie. De eerste kop koffie kan hét verschil maken, voor jezelf maar ook voor je collega’s (of is jouw humeur s’ochtends op kantoor al perfect zonder een kop koffie?). Aangezien de eerste bak koffie het verschil kan maken, zijn wij van mening dat je goed uit moet pakken. Nee, goed uitpakken betekent niet een halfuur in de keuken staan, dit kan gewoon binnen een paar minuten. Wij gaan altijd voor de snor van schuim bij de eerste slok koffie. Wil jij die ook? Hoe je dat voor elkaar krijgt (binnen een paar minuten) lees je hieronder. Een prettige dag koffieleuten!  

Hoe maak je de lekkerste cappuccino?

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 5 minuten

Ingrediënten

Instructions

  1. Voor de zoetekauwers: doe een scheutje honing in het koffiekopje.

  2. Gebruik een kopje wat groot genoeg is voor de koffie en een laag melkschuim. Voor de koffie houd je ongeveer 1/3 deel aan. Doe een koffiecupje in het MOA Koffieapparaat en zet het kopje onder het koffieapparaat en bereid een lekker kopje koffie. Zorg dat je een redelijk sterke en intense koffie gebruikt. De melk zwakt de smaak namelijk nog wat af.

  3. Verwarm de melk en klop de melk schuimig. Melk met een hoog vetpercentage zoals volle melk geeft het beste resultaat. De melkopschuimer van MOA maakt het je wel heel erg makkelijk. De opschuimer klopt de melk op tot een heerlijke melkschuim en verwarmt deze tegelijk. Na een paar tellen heb je perfect opgeklopt schuim. Je kunt zelfs kiezen voor warm of koud cappuccino schuim.

  4. Voeg het melkschuim toe aan de kop koffie. Vul het kopje tot de rand met het schuim.

  5. Bestrooi de bovenzijde van de cappuccino met een klein beetje cacao. Et voilà, de lekkerste cappuccino staat voor je klaar. Kom maar door met die snor!

Handige tip(s)

De MOA Koffiecupmachine en de MOA Melkopschuimer (elektrisch) maakt de perfecte combinatie voor de lekkerste cappuccino. Met de koffiecupmachine maak je het jezelf gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is controleren of er genoeg water in het waterreservoir zit, de koffiecup in de houder van het apparaat plaatsen en op de startknop drukken. De elektrische melkopschuimer is ook eenvoudig in gebruik. Hij is geschikt om melk mee op te schuimen en om deze gelijk te verwarmen. Een aanwinst voor jouw ochtend! Interesse? Bekijk hier de producten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.