Print opties

Hoe maak je de lekkerste cappuccino?

Soort gerecht
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Total bereidingstijd: 5 minuten
Ingrediënten
  • 1 a 2 eetlepel honing (voor de zoetekauwers)
  • 60 milliliters melk of cappuccino melk
  • cacao om te bestrooien
Instructions
  1. Voor de zoetekauwers: doe een scheutje honing in het koffiekopje.
  2. Gebruik een kopje wat groot genoeg is voor de koffie en een laag melkschuim. Voor de koffie houd je ongeveer 1/3 deel aan. Doe een koffiecupje in het MOA Koffieapparaat en zet het kopje onder het koffieapparaat en bereid een lekker kopje koffie. Zorg dat je een redelijk sterke en intense koffie gebruikt. De melk zwakt de smaak namelijk nog wat af.
  3. Verwarm de melk en klop de melk schuimig. Melk met een hoog vetpercentage zoals volle melk geeft het beste resultaat. De melkopschuimer van MOA maakt het je wel heel erg makkelijk. De opschuimer klopt de melk op tot een heerlijke melkschuim en verwarmt deze tegelijk. Na een paar tellen heb je perfect opgeklopt schuim. Je kunt zelfs kiezen voor warm of koud cappuccino schuim.
  4. Voeg het melkschuim toe aan de kop koffie. Vul het kopje tot de rand met het schuim.
  5. Bestrooi de bovenzijde van de cappuccino met een klein beetje cacao. Et voilà, de lekkerste cappuccino staat voor je klaar. Kom maar door met die snor!
Handige tip(s)

De MOA Koffiecupmachine en de MOA Melkopschuimer (elektrisch) maakt de perfecte combinatie voor de lekkerste cappuccino. Met de koffiecupmachine maak je het jezelf gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is controleren of er genoeg water in het waterreservoir zit, de koffiecup in de houder van het apparaat plaatsen en op de startknop drukken. De elektrische melkopschuimer is ook eenvoudig in gebruik. Hij is geschikt om melk mee op te schuimen en om deze gelijk te verwarmen. Een aanwinst voor jouw ochtend! Interesse? Bekijk hier de producten.