MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Romige champignonsoep met behulp van de soepmaker!

pinit

We zitten op dit moment midden in de koude en regenachtige winterdagen en bij deze dagen kan een lekker soepje natuurlijk niet ontbreken. We kennen inmiddels allemaal de welbekende groentesoep, tomatensoep en kippensoep. Natuurlijk onwijs lekker, maar wij denken dat het nu wel eens tijd is voor een ander soepje. Deze romige champignonsoep kun je op tafel zetten tijdens de lunch of gewoon als diner, deze soep zal ongetwijfeld goed in de smaak vallen.

Deze champignonsoep maak je heel gemakkelijk in een handomdraai met behulp van de soepmaker. De soepmaker is echt de perfecte uitkomst om super snel een heerlijke soep op tafel te zetten na bijvoorbeeld een lange werkdag. Je wilt dan het liefst niet te lang in de keuken staan, maar natuurlijk wel lekker eten. De soepmaker van MOA heeft een inhoud van 1,6 liter, waardoor het mogelijk is om 6 porties soep op tafel te zetten. Lees in onderstaand recept hoe je deze lekkere champignonsoep klaarmaakt.

Romige champignonsoep met behulp van de soepmaker!

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 4

Ingrediënten

Instructies

  1. Begin met het schoonmaken van de ui en snij deze fijn. Maak vervolgens de prei schoon en snij deze in ringen. Daarna maak je de champignons schoon en ook deze snij je in kleine stukjes.

  2. Vervolgens gooi je alle groenten in de soepmaker en voeg je hierbij het kippenbouillon blokje toe met ongeveer 700 ml water.

  3. Je selecteert de juiste functie op de soepmaker, ‘smooth’, en de soepmaker start het programma.

  4. De soepmaker stopt vanzelf wanneer het programma afgerond is. Zodra dit het geval is voeg je de room toe en zorg je ervoor dat dit nog even kort gemixt wordt.

  5. Breng op het laatst de soep nog even op smaak met eventueel wat zout en peper.

  6. De soep is nu klaar om te serveren. Voeg de gehakte peterselie op het eind nog toe en smullen maar!

Handige tip(s)

De MOA soepmaker maakt een lekkere soep op tafel zetten wel heel gemakkelijk

Je maakt super eenvoudig de allerlekkerste soepen en smoothies. De soepmaker van MOA heeft 4 automatische programma’s. Met de smooth knop maak je een gladde soep en met de chunky knop een dikkere soep. Een lekkere smoothie kan gemaakt worden met de blend knop. De laatste functie betreft een clean functie, zo maakt de soepmaker zichzelf schoon. Ideaal voor in de keuken toch? Interesse? Bekijk hier het product.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.