MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Sandwich day – de ultieme club sandwich maak je zo!

pinit

Vandaag 3 november is het Sandwich day! Geen betere timing om op deze specifieke dag een overheerlijke sandwich op tafel te zetten. Sandwiches zijn er in allerlei soorten en maten, maar niets gaat boven de klassieke club sandwich. En ook hiermee zijn er weer een hoop variaties mogelijk.

Nu kun je tegenwoordig natuurlijk zo’n lekkere sandwich heel gemakkelijk ergens bestellen, maar hoe leuk is het om deze zelf te maken? In onderstaand recept lees je hoe je de ultieme club sandwich maakt. Ren snel naar de supermarkt en duik daarna lekker de keuken in om deze heerlijke sandwich te maken. Eetsmakelijk alvast! 😊

Sandwich day – de ultieme club sandwich maak je zo!

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 4

Ingrediënten

Instructies

  1. Rooster de sneetjes brood eerst even in de broodrooster, zodat deze lekker knapperig zijn. Besmeer daarna een kant van de boterhammen met de roomkaas.

  2. Beleg de eerste boterham met de avocado en rode ui en leg er vervolgens de tweede boterham op.

  3. Op deze boterham leg je de zalm en een beetje rucola/ijsbergsla naar wens. Vervolgens leg je hier weer de derde boterham op.

  4. Deze boterham beleg je met de komkommer en de tomaat. Vervolgens sluit je de club sandwich af met het resterende geroosterde broodje.

  5. Halveer het broodje op het laatst en de club sandwich is klaar om geserveerd te worden. Smullen maar! 😊

Handige tip(s)

Onze MOA broodrooster is natuurlijk ideaal om deze ultieme sandwiches mee te roosteren. Om het nog gemakkelijker te maken kan je tegelijkertijd twee sneetjes brood roosteren. Door de extra brede broodgleuven kan je zelfs het meest dikke brood roosteren. Nog een leuk extraatje zijn de zes verschillende bruiningsstanden, zo bepaal je zelf jouw favoriet. Nieuwsgierig geworden naar onze broodrooster? Bekijk hier het product en ervaar het gemak zelf.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.