Print opties

Smoothie bowl met frambozen en granola

Soort gerecht
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Total bereidingstijd: 5 minuten
Aantal personen 1
Ingrediënten
  • 2 (bevroren) bananen in stukjes
  • 150 gram frambozen (uit de diepvries)
  • 1 eetlepel amandelboter
  • 100 milliliters amandelmelk
  • 2 eetlepels granola
Instructions
  1. Gooi de bananen, frambozen, amandelmelk en amandelboter in een blender en maal helemaal glad tot een dikke, romige smoothie. Mocht de blender een ‘crushed ice’ functie hebben (en mocht je het je afvragen of de MOA Blender dit heeft, ja zeker), dan adviseren we je deze optie te gebruiken bij bevroren producten.
  2. Schep de smoothie in een kom en roer hier de granola doorheen en serveer direct. Garneer eventueel deze smoothie bowl met wat extra rood fruit en voeg nog wat crunch toe met pompoenpitten en een extra lepel granola. Vind je de smoothie te dik? Voeg dan wat melk of water toe.
Handige tip(s)

Inspiratie nodig voor toppings? Goede toppings zijn gemalen lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten en extra stukjes rood fruit zoals frambozen of aardbeien.

Ingrediënten vermalen of een lekkere smoothie maken doe je eenvoudig met de MOA Blender TB61. Door zijn grote vermogen van 1000 Watt is hij te gebruiken voor zowel zachte als harde ingrediënten. Kazen, noten, groentes, stelen, zaden en zelfs ijs worden moeiteloos fijngemalen. De glazen kan, met een totale inhoud van 1,5 liter, kan na gebruik in de vaatwasser. Je kunt kiezen uit drie snelheden, afhankelijk van het gewenste resultaat. Een aanwinst voor in je keuken! Interesse? Bekijk hier het product.