MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Sticky, fudgy, gooey, buttery brownies

pinit

Liefhebbers van brownies zijn verdeeld over twee kampen: aan de ene kant zij die een brownie het liefst kruimig of cakeachtig zien, aan de andere kant zij die hem graag smeuïg en fudgy hebben. Wij houden toch het meest van een knapperige buitenkant en een smeuïge binnenkant. The best of both worlds!

De knapperige buitenkant en de smeuïge binnenkant is precies waar we voor gaan in dit recept. Geloof me, na dit recept wil je niet anders meer! Daarnaast zijn ze ook nog eens heel makkelijk om te maken op deze manier. Laat je ons weten wat je ervan vindt? Lees hieronder de stappen om tot de perfecte sticky, fudgy, gooey, buttery brownies te komen. Let’s bake some brownies!

Sticky, fudgy, gooey, buttery brownies

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 16

Ingrediënten

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 160-170° C.

  2. Smelt de chocola en de boter samen en roer goed. Je kan het ook in de magnetron smelten.

  3. Neem een handmixer en sla de eieren totdat ze licht van kleur worden. Mix vervolgens de suiker erdoor en ga door met mixen tot de massa dik en glanzend wordt.

  4. Schep vervolgens de gesmolten chocola erbij. Daarna zeef je de bloem erboven met het bakpoeder en schep dat er voorzichtig doorheen.

  5. Giet in het ingevette bakblik de massa, plaats op een bakblik en schuif dat net onder het midden van de oven. Bak voor ongeveer 35 minuten.

  6. Test de gaarheid door een saté prikker of zoiets in de cake te steken. Als het goed is moet er nog het er nog niet droog uitkomen maar er moeten wat vochtige kruimeltjes aan het stokje plakken. Laat tot slot de brownies in de vorm afkoelen en snijd daarna mooie vierkante brownies. Smullen maar!

Handige tip(s)

De handmixer van het merk MOA heeft een vermogen van 300 watt en heeft 5 snelheden + een turbofunctie. Met een hoorbare klik bevestig je eenvoudig de kloppers en deeghaken aan de onderzijde in de keukenmachine, zodat je weet dat ze goed bevestigd zitten. Kies welke snelheid je nodig hebt voor het beste resultaat. De kegelvormige kloppers werken tot wel 20% sneller en zorgen voor een luchtig, glad beslag.

De handmixer van het merk MOA is een aanwinst voor in je keuken! Interesse? Bekijk hier het product.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.