MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Stroopwafeltaart, om je vingers bij af te likken!

pinit

Deze taart heeft vrij weinig tekst nodig om duidelijk te maken dat hij werkelijk ge-wel-dig is. Stroopwafeltaart, hallo? Geweldig toch? Als je een liefhebber bent van een stroopwafel bij de koffie of gewoon tussendoor, dan ga je deze taart helemaal ‘the bomb’ vinden. Of je tandarts het ook ‘the bomb’ vindt is een tweede, maar laat je daar vooral niet door weerhouden.

Oké, nu je er nog bent, kunnen we ervan uitgaan dat je een liefhebber van stroopwafels bent. Check dan hier ons stroopwafeltaart recept. Gemakkelijk, snel en overheerlijk! Laten we beginnen met bereiden. Succes!

Stroopwafeltaart, om je vingers bij af te likken!

Total bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 10

Ingrediënten

Instructions

  1. Neem de stroopwafels (alle grote) en maal deze in de keukenmachine. Er mogen best wat grove stukken inzitten, dat maakt het juist lekker.

  2. Klop ondertussen de slagroom en klopfix stijf en voeg hier de roomkaas, vanillesuiker, suiker en het merg van een vanillestokje aan toe. Tot slot de nougatine. Let op dat je tussendoor goed proeft of het niet te zoet wordt. Mocht dat zo zijn, laat dan de suiker achterwegen.

  3. Neem de grof gemalen koekkruimels en verwarm deze even kort in de magnetron of in een pannetje. Hierdoor wordt de stroop lekker kleverig.

  4. Bedek een ingevette springvorm met een deel van de koekkruimels (en wat gebroken wafels, zodat er nog flinke stukken tussen zitten) als bodem en druk goed aan.

  5. Doe hier nu een flinke laag roomkaas-slagroom mengsel op en strooi wat stroopwafel brokjes/stukjes hierop. Vervolgens weer een flinke laag roomkaas-slagroom en maak het geheel af met de overige stroopwafelbrokjes.

  6. Als finishing touch strooi je de mini stroopwafeltjes over de taart. Laat de taart 3 uur opstijven in de koelkast en klaar is kees.

Handige tip(s)

De MOA Keukenmachine is ideaal voor het maken van een taart of saus. De motor van 1000 Watt is ontworpen voor luchtige mengsels zoals slagroom of cake. Met de 6 snelheden en een puls-functie kies je de juiste snelheid van de keukenmachine bij je bereiding. Meer weten over wat de keukenmachine allemaal voor jou kan betekenen? Check het hier.

Wil je de keukenmachine bekijken? Bekijk hier het product.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.