MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Zo maak je de ultieme gezonde ontbijt smoothie!

pinit

Alle feestdagen zijn inmiddels weer voorbij en de maand januari staat natuurlijk in het teken van al onze goede voornemens. De goede voornemens waar heel Nederland vaak massaal mee aan de slag gaat zijn gezonder eten en meer bewegen en sporten. Hiermee kunnen wij natuurlijk niet achterblijven..

Na al die lekkere hapjes, vele oliebollen en appelflappen is het nu wel weer eens tijd voor een gezonde maaltijd. De hele maand december hebben we kunnen ontbijten met een lekker stuk kerstbrood met spijs en roomboter, maar het is tijd om daar nu verandering in te brengen. In onderstaand recept lees je hoe je de ultieme gezonde ontbijt smoothie maakt. Super gezond en onwijs snel klaar te maken, want in de ochtend willen we daar natuurlijk niet veel tijd aan kwijt zijn. 😉

Zo maak je de ultieme gezonde ontbijt smoothie!

Moeilijkheidsgraad: Beginner Total bereidingstijd 5 minuten Aantal personen: 2

Ingrediënten

Instructies

  1. Voeg alle hierboven genoemde ingrediënten toe aan de blender.

  2. Start de blender op de laagste stand. Vervolgens blend je voor 20-30 seconden op de hoogste stand, totdat alles een glad geheel is.

  3. Verdeel de smoothie over de 2 glazen en je ontbijt smoothie is al klaar! 😊

Handige tip(s)

Met de MOA blender maak je de lekkerste smoothies!

Onze MOA blender is ideaal om deze ultieme ontbijt smoothie mee klaar te maken. Je gooit alle ingrediënten in de blender en blend deze totdat het een glad geheel is. De blender doet al het werk en jij hoeft alleen maar een paar minuutjes te wachten totdat de smoothie klaar is. Naast dat de blender een inhoud van 1,5 liter heeft om vele smoothies mee te maken is deze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Nieuwsgierig geworden naar onze blenders? Bekijk ze hier!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.