MOA

De MOA Rijstkoker, alles wat je moet weten

Kopie van Kopie van FB - Bella Ciao - 1200 bij 900 - Groen (5)

Gaat bij jou het koken van rijst nog wel eens mis? Dan is een rijstkoker een goede toevoeging aan jouw keuken. Want gebruik je een rijstkoker, dan heb je geen last meer van te natte of aangebrande rijst. Alles wat jij doet is de afgepaste rijst en het water toevoegen aan de rijstkoker, de rest gaat vanzelf. Wanneer je rijstkoker klaar is, schakelt hij automatisch over op de warmhoudstand. In deze blog lees je alles over de rijstkoker en de belangrijkste kenmerken van de MOA Rijstkoker.

Wat is een rijstkoker?

Een rijstkoker zorgt voor perfect gegaarde rijst. Natuurlijk kan je ook rijst bereiden in een pan, maar dan moet je wel goed opletten hoeveel water je in de pan doet, hoe lang de rijst opstaat en dat het water niet overkookt. Met een rijstkoker heb je deze onzekerheden niet. Dat is fijn he? Er zitten echter wel verschillen tussen meerdere rijstkokers. Hieronder vind je een aantal kenmerken van de MOA Rijstkoker.

De MOA Rijstkoker is digitaal. Je kunt er niet alleen verschillende soorten rijst perfect mee gaar koken, bijvoorbeeld basmatirijst, witte rijst of volkoren variant, maar tegelijkertijd kun je ook groentes en vlees koken. Het apparaat wordt geleverd met een pannetje dat je boven de rijst hangt. Hier plaats je de glazen deksel op. Door de stoom die vrijkomt bij het koken van de rijst, worden de groentes en het vlees ook gaar. Hiermee verandert de rijstkoker in een apparaat waarmee je je gehele maaltijd klaar kan maken.

Naast het gaar koken van rijst en het stomen van bijvoorbeeld groentes en vlees, is de digitale rijstkoker van MOA te gebruiken om alles warm te houden. Je kent het wel, er komt visite op bezoek om te eten, en jij staat de gehele tijd in de keuken het eten te bereiden. Met de rijstkoker kan je het van tevoren klaarmaken en de warmhoudfunctie gebruiken. Ideaal!

De belangrijkste kenmerken van de MOA Rijstkoker

Goed, laten we een rijtje maken met daarin de belangrijkste kenmerken van onze rijstkoker. Zie het rijtje hier:

  • Digitale rijstkoker
  • Inhoud: 1.8 liter
  • Inclusief stoommandje
  • Afmetingen: 28 cm x 28 cm x 25 cm
  • Kleur: RVS | zwart
  • Materiaal: RVS
  • Dubbele antiaanbaklaag
  • Timer: ja
  • Gewicht: 2,5 kilogram
  • Vaatwasserbestendig: nee

We hopen dat we je voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over de MOA Rijstkoker. Al met al is het een zeer gemakkelijke manier om rijst perfect te garen. Heerlijk!

Benieuwd naar de MOA Rijstkoker? Bekijk hier onze rijstkoker en probeer het zelf!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.