MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Alles wat je moet weten over onze nieuwe Sensor Prullenbak

Sensorbin_Banner

Ik hoor je denken.. een blog over een prullenbak dat is toch onzin? Een prullenbak is toch gewoon een normale prullenbak? Nou wij kunnen je vertellen dat dat niet helemaal waar is. Wacht maar totdat je de nieuwste MOA Sensor Prullenbak hebt gezien. Gegarandeerd dat je dan nooit meer iets anders wilt. Door middel van deze blog laten we je graag kennismaken met onze nieuwe prullenbak. In deze blog lees je namelijk alles wat je moet weten over de prullenbak en wat de belangrijkste kenmerken hiervan zijn.

Wat is een sensor prullenbak?

We hoeven natuurlijk niet uit te leggen wat een prullenbak nou precies is, want dat spreekt voor zich. De nieuwe MOA prullenbak is een prachtige rechthoekige prullenbak met een ingebouwde sensor. Door deze sensor is het mogelijk om de prullenbak te openen zonder dat je deze hoeft aan te raken. Dit is natuurlijk ideaal als je bijvoorbeeld net vieze handen hebt. Mocht je de sensor nou net niks vinden, dan kan de prullenbak ook gewoon geopend worden met een druk op de deksel.

Een andere handige functie van de prullenbak is de ‘delay closing mode’. Deze functie zorgt ervoor dat de prullenbak het als het ware aanvoelt wanneer de deksel geopend moet blijven of juist weer dicht moet gaan. De sensor geeft pas het seintje om dicht te gaan, nadat de hand of het voorwerp boven de prullenbak weg is. Ideaal toch?

Qua uiterlijk valt de prullenbak ook goed op. Het valt namelijk meteen op dat deze een rechthoekige vorm heeft. Dit zorgt ervoor dat de prullenbak gezien mag worden en niet verstopt hoeft te worden ergens in een hoekje. Daarnaast heeft de prullenbak ook een chique ontwerp, waardoor deze in elk huishouden perfect past.

De belangrijkste kenmerken van de MOA Sensor Prullenbak

Om een duidelijk beeld te schetsen van de prullenbak hebben we een lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken. Zie het lijstje hieronder:

  • Afmetingen: 34 cm x 25 cm x 72 cm
  • Inhoud: 50 liter
  • Materialen: RVS (body) en ABS (deksel)
  • Geschikt voor vuilniszakken van 50 tot 60 liter
  • Beschikt over een sensor
  • Rubberen non-slip voetjes

De prullenbak is natuurlijk de ideale uitkomst als je opzoek bent naar een slimme nieuwe prullenbak. Het strakke en chique ontwerp zorgt ervoor dat deze in elk interieur tot recht komt. Daarbij is de prullenbak zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar.

Benieuwd geworden naar onze MOA Sensor Prullenbak? Bekijk het product hier en ervaar het gemak zelf!

MOA Sensor Prullenbak

Op zoek naar een nieuwe en slimme prullenbak? Dan is de MOA Sensor Prullenbak ideaal voor jou! Het strakke en chique ontwerp zorgt ervoor dat deze in elk interieur tot recht komt. Daarbij is de prullenbak zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar. Zo is er een keus voor iedereen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.