MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Zo zit je er lekker warmpjes bij tijdens de koude dagen

Sfeerhaard_Banner

We zitten natuurlijk midden in de winterperiode en de kou dringt de huizen binnen. Nu wordt niemand echt vrolijk van deze kou en natuurlijk willen we het in huis juist lekker warm hebben. In een van onze vorige blogs hebben we je al kennis laten maken met onze nieuwe towerheater. De towerheater is de perfecte uitkomst als je een ruimte wilt verwarmen en tegelijkertijd wat extra sfeer wilt creëren. Heb je deze blog gemist en ben je nieuwsgierig geworden naar de towerheater? Bekijk deze blog dan hier.

Nu is de towerheater niet de enige oplossing voor de kou. Door middel van deze blog laten we je namelijk graag kennismaken met onze nieuwe hangende sfeerhaard en de glazen paneelverwarmer. In deze blog lees je alles wat je wat moet weten over deze artikelen en wat de belangrijkste kenmerken zijn.

De elektrische hangende sfeerhaard

Met de hangende elektrische sfeerhaard, EFS82B, breng je binnen no time meer sfeer in de kamer en is het tegelijkertijd ook mogelijk om de kamer te verwarmen. Deze sfeerhaard is elektrisch en heeft een ingebouwde ambilight-functie (met wel 7 verschillende kleuren) voor nog wat extra sfeer. Simpel gezegd biedt deze sfeerhaard de voordelen van een open haard, alleen dan zonder de nadelen hiervan.

Het leuke aan deze sfeerhaard is dat het geleverd wordt inclusief hout en stenen. Hierin kun je zelf een keuze maken welke van de 2 je zou willen toevoegen en kun je natuurlijk gemakkelijk afwisselen. De sfeerhaard beschikt ook over een automatische startfunctie. Dit zorgt ervoor dat je kunt instellen wanneer de haard zichzelf automatisch inschakelt.

Belangrijkste kenmerken van de sfeerhaard

Om een duidelijk beeld te schetsen van de hangende sfeerhaard hebben we een lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken. Zie het lijstje hieronder:

 • Aanpasbare helderheid van de vlammen
 • 90.8 x 48 x 11.5 cm
 • Ambilight functie met 7 verschillende kleuren
 • Inclusief afstandsbediening
 • 3 warmtestanden
 • Timer functie
 • Inclusief LED display

De glazen paneelverwarmer

Met de MOA glazen paneelverwarmer zit je er altijd warmpjes bij. Dit product is gemakkelijk neer te zetten, waar je ook maar wilt. Door het strakke design past deze in elk interieur. De glazen paneelverwarmer heeft een vermogen van 1500 watt, waardoor het mogelijk is om een ruimte tot ongeveer 40 m3 te verwarmen. De glazen paneelverwarmer werkt op elektriciteit en met de timer kun je precies instellen wanneer deze aan en uitgeschakeld moet worden.

Een extra handigheidje van deze heater is dat deze te gebruiken is met WiFi. Zodra deze gekoppeld is kun je het apparaat gemakkelijk besturen via de app. Dus lig je lekker languit op de bank onder een dekentje en kun je nog wel wat extra warmte gebruiken, dan is dit natuurlijk zo geregeld met een druk op de knop.

Belangrijkste kenmerken van de glazen paneelverwarmer

Om een duidelijk beeld te schetsen van de glazen paneelverwarmer hebben we een lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken. Zie het lijstje hieronder:

 • LED display
 • Timer functie
 • Vermogen van 1500 watt
 • Regelbare thermostaat
 • 80.5 x 13.0 x 47.0 cm
 • Bediening via een app
 • Gelijkmatige warmteverspreiding

Beide opties zijn dus geschikt voor een koude winterdag. De sfeerhaard zorgt daarbij ook meteen voor wat sfeer en de glazen paneelverwarmer is gemakkelijk overal te plaatsen waar deze extra warmte maar nodig is. We hopen dat we je voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over deze artikelen.

Benieuwd geworden naar beide producten van MOA? Bekijk deze dan hier in onze eigen shop en ervaar het gemak zelf!

MOA Sfeerhaard & Glazen paneelverwarmer

Op zoek naar meer warmte in je huis tijdens deze koude winterdagen? MOA heeft hier de oplossing voor. Zowel de sfeerhaard als de glazen paneelverwarmer zouden een uitkomst kunnen zijn. Bekijk beide producten in onze shop, om te kijken welke het beste bij jou past!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.