MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Het verschil tussen de MOA Slowcookers

Slowcooker

De slowcooker, wie kent ‘m niet? Toch? Het apparaat wordt steeds meer een ‘ding’ in keukenland. Je bent vast niet de enige die zich afvraagt wat is het precies is en wat de verschillen tussen de verschillende slowcookers zijn. In deze blog leggen we je graag uit wat een slowcooker is en wat de verschillen zijn tussen de slowcookers van MOA.  

Wat is een slowcooker? 

De naam zegt het al, de slowcooker biedt de mogelijkheid om op lage temperatuur over een langere tijd een (eenpans)gerecht te bereiden. Het kenmerk van een slowcooker is dat dankzij de lagere temperatuur de voedingswaarden van de diverse ingrediënten intact blijven. Door uw eten te bereiden in een slowcooker krijgen de gerechten meer smaak. Door de deksel die op de pan blijft en de langzame manier van garen krijgen de smaken namelijk de kans om goed samen te smelten.  

Het verschil tussen de MOA Slowcookers 

MOA biedt 3 verschillende slowcookers aan, of eigenlijk 2 waarvan 1 in 2 verschillende maten. Per slowcooker zullen we de kenmerken beschrijven om vervolgens de verschillen tussen de 2 slowcookers te benoemen.  

MOA Slowcooker SC65D

Met de MOA Slowcooker SC65D (6,5 liter) bereid je al je gerechten op een gezonde manier. Dit exemplaar heeft een low-functie, een high-functie en een auto-functie, afhankelijk van hoe snel je wilt dat de slowcooker zijn werkt doet. Een extra handigheidje van de slowcooker SC65D van RVS is de aanwezigheid van een timer. Met de timer is het eenvoudig in te stellen wanneer de slowcooker moet beginnen met werken. Hiermee wordt het mogelijk om alles in de ochtend in de pan te doen om na thuiskomst van je werk gelijk aan tafel te kunnen. Op het digitale display zie je snel en eenvoudig alle instellingen. 

MOA Slowcooker SC65A

De MOA Slowcooker SC65A (6,5 liter of 3,5 liter) is de oplossing voor mensen die gezond en culinair willen eten zonder daarvoor uren in de keuken te moeten staan. De slowcooker heeft 3 instellingen.  

  1. Laag – Voor het langzaam opwarmen en warmhouden van gerechten. De gerechten branden niet aan en in de meeste gevallen is roeren niet nodig.  
  1. Hoog – Bij deze instelling worden de gerechten in de pan sneller en op temperatuur worden gehouden.  
  1. Auto/Warm – De Moa start Hoog en schakelt dan over naar Laag en behoudt de temperatuur. Ook ideaal om mee warm te houden. 

Verschillen MOA Slowcooker SC65D en SC65A 

  • De MOA Slowcooker SC65D heeft een digitale timer, de MOA Slowcooker SC65A niet. 
  • De MOA Slowcooker SC65A heeft 2 verschillende maten, 6,5 en 3,5 liter. 
  • De MOA Slowcooker SC65D heeft een RVS look, de MOA Slowcooker SC65A een aluminium look.  
  • Over het algemeen is de MOA Slowcooker SC65D wat luxer in alle aspecten.  
  • De MOA Slowcooker SC65D is voor meer producten en ingrediënten geschikt. Nee hoor, dit is niet waar. Beide slowcookers zijn voor vrijwel alle producten en ingrediënten geschikt. Kokerellen maar!  

We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de verschillen tussen de slowcookers. Al met al is het koken met een slowcooker een zeer gemakkelijke manier van koken, perfect voor gezonde maaltijden en hebben de gerechten een smaak waar je u tegen zegt. 

Benieuwd naar de MOA slowcookers? Bekijk hier onze slowcookers en probeer het zelf!  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.