MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Alles wat je moet weten over de MOA tafelgrills!

Banner

Volgend weekend is het alweer Pasen en dat is altijd vaak een gelegenheid om lekker met de familie of het gezin aan tafel te komen. Nu is het elk jaar weer de vraag, wat gaan we doen tijdens deze dagen en wat gaan we eten? Laten we hier nou een super goed idee voor hebben bedacht. De tafelgrill is namelijk niet alleen leuk om op tafel te zetten tijdens de kerst, maar met Pasen is dit ook echt een top idee!

Je kunt met de tafelgrill namelijk niet alleen gourmetten, maar je kunt deze ook gebruiken als een teppanyaki plaat. Of je gebruikt de grillplaat gewoon lekker om al je eitjes op te bakken. 😊 MOA heeft 2 tafelgrills in het assortiment beschikbaar en door middel van deze blog vertellen we je graag wat een tafelgrill nou precies is en wat de belangrijkste kenmerken hiervan zijn!

Wat is een tafelgrill?

Het woord ‘tafel’ in tafelgrill zegt het eigenlijk al, een grill groot genoeg om met een tafel vol mensen gebruik van de maken. Het is een grillplaat op elektriciteit, die je kunt neerzetten waar je maar wilt. De plaat bereikt een hoge temperatuur, hierdoor kan het vlees snel dichtschroeien en is het effect vergelijkbaar met een barbecue. Het vlees blijft dus lekker sappig. Maar, je kunt nog veel meer met deze tafelgrill. Je kunt hier namelijk naast vlees, ook vis, groentes, brood of een lekker eitje op bakken. Ideaal toch?

Met de thermostaat is precies in te stellen hoe warm de plaat moet worden. Je kunt de temperatuur op vijf verschillende standen instellen voor het beste resultaat. De tafelgrill wordt erg snel warm en zorgt voor een constante verhitting van de plaat. Mocht de plaat zijn afgekoeld, dan slaat de plaat weer aan om te verwarmen tot de gewenste temperatuur.

Dankzij de antiaanbaklaag krijg je geen aangebrand voedsel en blijft de bakplaat schoner. Het fijne aan de tafelgrill van MOA is dat de handgrepen hitte bestendig zijn. Hierdoor worden deze niet extreem warm en is het product in zijn geheel gemakkelijk op te tillen. Aan de onderzijde van de grill zit een handig bakje waar alle restjes olie of overtollige vetten terecht kunnen. Perfect!

De belangrijkste kenmerken van de MOA Tafelgrill

Om een duidelijk beeld te schetsen hebben we een handig lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken op een rij. Zie het lijstje hieronder:

  • Vermogen: 2400 watt
  • Formaat grillplaat: 59,5 cm bij 34,5 cm
  • Formaat tafelgrill: 68 cm bij 36 cm bij 6,5 cm
  • Regelbare thermostaat
  • Koel blijvend handvat
  • Opvangbakje voor de olie

MOA heeft ook een kleinere tafelgrill in het assortiment. Deze heeft een paar afwijkende kenmerken in vergelijking met de grotere tafelgrill. De kleinere grillplaat heeft namelijk een formaat van 49 cm bij 27 cm en het formaat van deze tafelgrill is 56,4 cm bij 29,5 cm bij 5,5 cm. Dit artikel heeft daarbij een vermogen van 2000 watt.

We hopen dat we je voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over onze tafelgrills. Hiermee kom je de komende paasdagen wel door met het gezin en/of de familie. 😊

Benieuwd geworden naar de MOA tafelgrill? Bekijk het product dan hier en probeer het snel zelf!

MOA Tafelgrill

Wat te doen tijdens de komende paasdagen? Tafelgrillen natuurlijk! De tafelgrill van MOA is ideaal om met het hele gezin aan tafel te gaan. Deze tafelgrill kan alles, naast vlees, kan je namelijk ook vis, groentes, brood of een lekker eitje bereiden op deze plaat. Bekijk het product gauw in onze shop!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.