MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Dit is er allemaal mogelijk met de MOA Tafelgrill

victoria-shes-UC0HZdUitWY-unsplash-683x1024

Tafelgrills maken het mogelijk om binnenshuis en met meerdere mensen tegelijk te grillen. Tover in een handomdraai jouw huiskamer om tot een Argentijns grillrestaurant. Net als de gourmet-set staat een tafelgrill garant voor gezelligheid. Met veel mensen om een tafel om, terwijl het eten voor je neus bereid wordt, gezellig te praten. Met een tafelgrill is het eten niet hap, slik weg. Eten met een tafelgrill kan de hele avond in beslag nemen. Hoe gezellig is dat? In deze blog lees je wat de tafelgrill precies inhoudt en wat de belangrijkste kenmerken zijn van onze tafelgrill.

Wat is een tafelgrill?

Het woord ‘tafel’ in tafelgrill zegt het al, een grill groot genoeg om met een tafel vol mensen gebruik van de maken. Het is een grillpraat op elektriciteit, die je zowel in de keuken maar ook op tafel kan gebruiken. De plaat bereikt een hoge temperatuur, hierdoor kan je vlees snel dichtschroeien en is het effect vergelijkbaar met een barbecue. Het vlees blijft dus lekker sappig. Maar, wacht even, op een tafelgrill kun je niet alleen vlees bereiden, ook vis en groentes kunnen hierop gemakkelijk worden klaargemaakt.

Op veel grillplaten zijn een thermostaat en een temperatuur indicator te vinden. De verstelbare thermostaat zorgt ervoor dat verschillende gerechten perfect kunnen worden bereid. De temperatuur indicator laat zien hoe warm de plaat is en of deze op temperatuur is. Niet alleen wordt een tafelgrill snel warm, deze zorgt ook voor een constante verhitting. Mocht de plaat zijn afgekoeld, dan slaat de plaat weer aan om te verwarmen tot de gewenste temperatuur.

De grillplaat van MOA heeft een coating die ervoor zorgt dat de lekkernijen niet aan de grillplaat blijven plakken. Ook heeft de tafelgrill van MOA aan allebei de kanten een handvat waardoor het product in zijn geheel is op te tillen. Deze handvatten blijven altijd koel. Aan de onderzijde van de grill zit een handig bakje waar alle restjes olie of overtollige vetten terecht kunnen. Ideaal!

De belangrijkste kenmerken van de MOA Tafelgrill

Goed, laten we een rijtje maken met daarin de belangrijkste kenmerken van onze tafelgrill. Zie het rijtje hier:

  • Formaat grillplaat: 59,5 cm bij 34,5 cm
  • Formaat tafelgrill: 68 cm bij 36 cm bij 6,5 cm
  • Vermogen: 2400 watt
  • Voltage: 150 en 220-240 volt
  • Regelbare thermostaat: ja
  • Koel blijvend handvat: ja
  • Opvangbakje voor de olie: ja
  • Vaatwasserbestendig: nee
  • Hertz: 50/60 Hz

We hopen dat we je voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over de tafelgrill. Al met al is het een zeer gemakkelijke, snelle en gezellige manier van het grillen van allerlei soorten groenten en vlees.

Benieuwd naar de MOA tafelgrill? Bekijk hier onze tafelgrill en probeer het zelf!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.