MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Wat te doen tijdens de feestdagen?

Blog 1

We gaan alweer richting het einde van deze december maand en dat betekent dat de feestdagen bijna voor de deur staan! Nu hadden we de feestdagen dit jaar toch wat anders voorgesteld gezien de situatie in de wereld. Dit jaar moeten we de gezelligheid weer zelf in huis halen en ervoor zorgen dat de komende feestdagen alsnog onvergetelijk worden. Maar wat moet je nou toch doen tijdens die dagen? Laten we daar nou net 3 geweldige tips voor hebben, waarvan er uitgerekend eentje in de smaak zal vallen. Op naar een mooie kerst en oud & nieuw!

Tafelgrill

Denk je aan de feestdagen dan denk je waarschijnlijk aan gourmetten. Dit is een echte traditie voor tijdens de feestdagen. Hoe leuk is het om met de familie om de tafelgrill heen te zitten en allerlei kleine verschillende gerechtjes zelf te bereiden- of bakken.

De tafelgrill zet je gewoon in het midden van de tafel en zo kan iedereen er gemakkelijk bij. Door het formaat van deze tafelgrill kun je er met het hele gezin tegelijk gebruik van maken. Het fijne aan de tafelgrill van MOA is dat de handgrepen hitte bestendig zijn. Hierdoor worden deze niet extreem warm en is het zo ook veilig met kleine kinderen aan tafel. Dus mocht je van tradities houden en allerlei verschillende gerechtjes op tafel willen zetten met kerst. Dan is de tafelgrill de perfecte optie hiervoor. 😊

Pizza la Casa

Wil je deze feestdagen toch net eens een keer wat anders doen dan gourmetten, maar wel iets wat je gezellig met het hele gezin kunt doen? We laten je graag kennismaken met onze nieuwe aanwinst: de Pizza la Casa. Binnen 10 minuutjes heb je een heerlijk mini pizzaatje klaar om te eten.

Met de 6 bijgeleverde spatels kan iedereen zijn eigen toppings kiezen en dus een eigen pizzaatje naar smaak maken. Liever 1 grote pizza klaarmaken om te delen met z’n allen? Ook dit is mogelijk op de stalen plaat onder de koepel. Dus ben je nou echt helemaal fan van Italiaanse pizza’s? Niets is leuker dan deze zelf te maken in deze pizzaoven van MOA.

Fonduepan

Onze derde tip tijdens de feestdagen is fonduen. Wie houdt daar nou niet van? Ook deze optie is geschikt voor de hele familie. De fonduepan van MOA heeft namelijk een inhoud van 1,6 liter en wordt geleverd met zes vorkjes. Zo kan het hele gezin tegelijk genieten van alle lekkere hapjes.

De meest bekende fondue vorm is natuurlijk kaasfondue, waarbij allerlei stukjes groenten en brood in de gesmolten kaas worden gedipt. Natuurlijk zijn er nog een hele hoop andere fondue mogelijkheden, zoals chocoladefondue, vleesfondue en visfondue. Zo is er voor ieder wat wils.

Met deze tips ben je helemaal klaar voor de feestdagen. Benieuwd geworden naar een van deze producten? Klik dan hier! Heb jij nou ook nog leuke tips voor de feestdagen? Laat het dan weten in de comments!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.