MOA

Bestel MOA producten voor de scherpste prijs direct in onze webshop!

Alles wat je moet weten over onze nieuwe Tower Heater

Towerheater_Banner

Nu de koude winterperiode eraan komt willen we er natuurlijk wel lekker warmpjes bij zitten thuis. Natuurlijk kennen we allemaal de welbekende sfeerhaarden, maar deze nemen wel enige ruimte in beslag. Hier hebben we een oplossing voor bedacht en daarom laten we je door middel van deze blog graag kennismaken met onze nieuwe tower heater. In deze blog lees je namelijk alles wat je moet weten over de torenkachel en wat de belangrijkste kenmerken hiervan zijn.

Wat is een tower heater?

De tower heater van MOA is een keramische kachel. Dit betekent dat deze een stuk energiezuiniger is dan de kachels die niet over een keramische verwarmingsplaat beschikken. Een keramische kachel heeft nog meer voordelen. Naast het feit dat deze reukloos is, wordt de kachel aan de buitenzijde ook minder warm, waardoor het ook nog eens veiliger is met bijvoorbeeld kinderen in de buurt.

Je kunt met de torenkachel elke ruimte in je huis heel gemakkelijk en snel verwarmen. Deze torenkachel is echt ideaal als je ergens geen centrale verwarming hebt. Je hoeft met dit apparaat namelijk alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en de elektrische kachel begint meteen met verwarmen. Om het helemaal gemakkelijk te maken zit er ook een afstandsbediening bij, waardoor je de kachel vanaf de bank kunt bedienen en je er niet helemaal naar toe hoeft te lopen als je net lekker onderuit gezakt ligt.

Wat ook nog leuk is om te weten, is dat de torenkachel naast de verwarmingsfunctie ook nog een vlammen functie heeft. Tijdens deze donkere dagen kan wat extra gezelligheid natuurlijk niet ontbreken. Met deze functie creëer je meteen een warme en gezellige sfeer in elke mogelijke ruimte.

De belangrijkste kenmerken van de MOA tower heater

Om een duidelijk beeld te schetsen van de tower heater hebben we een lijstje gemaakt met daarin de belangrijkste kenmerken. Zie het lijstje hieronder:

  • Afmetingen: 89 x 18 x 18,5
  • 2 warmtestanden
  • Automatische uitschakeling
  • Draaibaar (180 graden)
  • Aanbevolen voor ruimte tot 11 m2
  • Timerfunctie
  • Afstandsbediening
  • Warmte en sfeer

De tower heater is natuurlijk de perfecte uitkomst als je een ruimte wilt verwarmen en tegelijkertijd wat extra sfeer wilt creëren. Het strakke en moderne design zorgt ervoor dat deze in elk interieur tot recht komt.

We hopen dat we je voldoende hebben geholpen met het vinden van alle informatie die je nodig hebt over onze nieuwe torenkachel.

Benieuwd geworden naar onze MOA Tower Heater? Bekijk hier de tower heater en ervaar het product zelf!

MOA Tower Heater

Op zoek naar een keramische kachel die zowel een ruimte kan verwarmen als extra sfeer kan bieden in deze donkere dagen? Dan is de MOA Tower Heater geschikt voor jou! Het strakke en moderne design zorgt ervoor dat deze in elk interieur past en samen met de keuze uit twee warmte standen kun je altijd de perfecte temperatuur creëren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ook interessant.